Duszak47 Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Wystartowała zaledwie parę dni temu a już cieszymy się dużym zainteresowaniem. http://bikefama.pl Co to jest BikeFama? Społeczność Bikerów łącząca możliwości wielu serwisów w jednym: - Możliwość założenia własnego profilu - Wyszukiwanie znajomych - Tworzenie i prowadzenie własnego bloga, galerii, filmów - Organizację w grupach (przydatna opcja dla zrzeszeń), forum dyskusyjne - Możliwość dodawania własnych artykułów, współtworzenia kalendarza imprez - Darmowa baza ogłoszeń kupna i sprzedaży (każdy może zamieszczać własne ogłoszenia sprzedaży) - Konkursy za aktywność użytkowników na stronie, co miesiąc losowanie nagród. To i wiele innych możliwości daje obecnie BikeFama, najlepiej zobacz sam odwiedzając serwis. Co sądzicie o BIKEFAMA.PL - wasze sugestie i uwagi http://bikefama.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 10 Marca 2009 Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Moim zdaniem to już było. Funkcjonalność serwisu jak dla mnie średnia. Życzę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foreight Napisano 10 Marca 2009 Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Moim zdaniem to już było. Funkcjonalność serwisu jak dla mnie średnia. Życzę powodzenia W jakim sensie już było? jakieś konkretne przykłady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 10 Marca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Bikefama dopiero raczkuje. Mam nadzieję że będzie się rozwijać w pozytywnym tego słowa znaczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
josearkadio Napisano 13 Marca 2009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Jestem za - fajny pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Zapisałem się również, zobaczymy co to będzie dalej. To taka rowerowa Nasza klasa...jestem ciekaw w jakim kierunku się rozwinie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.