grenio Napisano 4 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Witam! Mieszkam koło Komorowa. Na razie nigdzie nie wyjeżdżam, może ktoś ma ochotę na "wspólne latanie" po bliższych i dalszych okolicach Komorowa. Myśle też o zorganizowaniu tygodniowego wypadu na Borholm. Grzegorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumen Napisano 9 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Trochę nie na temat ale szkoda mi zakładać nowego tematu na taką rzecz, gdzie w okolicy komorowa/michałowic/i w obrębie można pojeździć jakieś fajne trasy wiem tylko tyle że w okolicy nie ma wymagającego terenu a raczej jest to płaski teren bez żadnych urozmaiceń. Wiem też że w okolicy stadniny koni (patataj czy jakoś tak się zwała)można trochę pojeździć, a oprócz tych terenów można gdzieś fajnie pojeździć? Nie chcę się z nikim umawiać bo mogę się założyć ze bym był kulą u nogi z powodu że jeżdżę amatorsko i jak na razie jeżdżę na małe dystanse 20-30km(maszyna też nie pozwala na więcej bo jest tak powiem bardziej do grawitacji). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.