Skocz do zawartości

[Komorów] Wspólne latanie

olecki

Rekomendowane odpowiedzi

Siemano :D Za masą jestem jak najbardziej, jeszcze nie wiem jak będę stał z czasem, ale wstępnie się pisze. Matexu a co byś powiedział, żeby jutro koło 17 spotkać się i pogonić troche po okolicznych lasach ? :D

Do głowy przyszedł mi pewien plan. Może by tak w piątek (24) wyruszyć o 13 do kampinosu ( wcześniej nie dam rady - egzaminy), tam się pobujać trochę i jak siły pozwolą na 18 pojechać na masę?? Wiem że niektórzy pracują ale mam nadzieję że znajdzie się choć jedna osoba reflektująca na taką akcje :P

Wiesz co ja się zastanowię nad Twoja propozycją. Tylko muszę sprawdzić jak pracuję w piątek, bo może mam wolne i wtedy na 100 % jadę. Dziś miałem wolne i z Komorowa pojechałem do Konstancin Jeziorna (tam się trochę pokręciłem) i z powrotem i wyszło mi 75 km. Czas ok ~3 godz.

Siemano, w sumie nie licze na jakiś odzew, ale od 15:30 ruszam z Komorowa w stronę Kampinosu, tak na całe popołudnie wypad, w planach na pewno Borzęcin Duży i te okolice, jak czas pozwoli to dalej. Jak by ktoś reflektował to niech da znać najlepiej smskiem, nr w jakimś poście wcześniej.

Pozdrawiam

OK; Dziś z kumplem zrobiliśmy sobie mały wypadzik: Komorów- Nowy Dwór Mazowiecki- Leoncin- Stare Polesie- Górki- Kampinos- Leszno- Błonie- Podkowa Leśna- Komorów :002: 6,5 godz 133 km Świetnie było ! Na brak kondycji nie narzekam, następnym razem będzie 150 :)

Ktoś jeszcze będzie?

Ja miałem w planach ale jako że jutro wyjeżdżam ( właściwie to w nocy ) to nie wiem czy czasowo się wyrobie - w związku z wyjazdem mam jeszcze pare spraw do załatwienia.

Może będę jeździł od 16-17 jak coś to pisać na gg 8706380

• 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Witam.

Może niedługo będe mieszkał w Magdalence.Moze byście mi polecili jakieś trasy.Czym lepiej jeździł szosą czy MTB?

Warto latać aleją Krakowską czy lepiej kolo tego centrum handlowego Maximus polecieć do lasu MTB?Moze inaczej piszcie jest otwarty można na gg 1474701.

Pzdrower

Jakoś te lasy mi się zbytnio nie podobały, małe, płaskie, jak jakaś większa wyprawa to wolę Kampinos. Las między maksimusem, a Komorowem jest dobry na krótkie wycieczki, ale także mało urozmaicony, można z niego skoczyć w kierunku Podkowy Leśnej.

Za to asfalty w okolicy są bardzo przyjemne, w miarę równe, mały ruch. Oczywiście nie na al. Krakowskiej :) i nie na drodze 721 :)

Przykładowo z Magdalenki: Głosków -> Wólka Pracka -> Złotokłos -> Wola Mrokowska -> Krakowiany -> Młochów -> Siestrzeń -> Książenice -> Urszulin -> Nadarzyn -> Kajetany -> Łazy -> Magdalenka

Kampinos to w okolicach Izabelina. I w sękocińskim, i w młochowskim byłem chyba raz i wrażenia nie zrobiły - pierwszy płaski i przedzieranie się przez krzaki, w drugim jechałem szeroką drogą leśną. Z Warszawy nie chce mi się tam jeździć do lasów bo kilometrowo podobnie mam do Kampinosu (a do młochowskiego to pewnie nawet dalej). Ale jak będziesz w Magdalence to przecież to przy samej ścianie lasu, a nawet już wewnątrz ;) więc na pewno warto spróbować. I opisać na forum ;)

adam9502- 3625355

Skoro Aranau się pisze to pojedziemy, DSP z pewnością też będzie zainteresowany wiec powinno być wesoło. Do 4:30 wczoraj łaziliśmy po lesie z kumplami, bardzo jasno (była jedna latarka której i tak nie używaliśmy), pełno śniegu i błoga cisza. Więc można uskutecznić night ride nawet dla dodatkowej frajdy:)

Ja z racji remontowanego jeszcze roweru odpadam.

Za to w ostatni piątek wyciągnąłem starego grata i polatałem po zamarzniętym stawie w Parku Potulickich w Pruszkowie - masa frajdy i zabawy, polecam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...