Skocz do zawartości

[Komorów] Wspólne latanie

olecki

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Mam takie pytanko: jak najlepiej jakąś fajną niezbyt ruchliwą ulicą, polną drogą, czy innymi dojechać z Parku Potulickich w Pruszkowie do Grodziska Mazowieckiego? Ewentualnie zachaczając o jakieś ciekawe miejsca, gdzie można coś zwiedzić, ewentualnie fajne fotki porobić.

Witam ^_^ Słuchajcie, przepraszam że temat wymarł ale dawno mnie na forum nie było ;) Widzę że znalazło się parę osób z okolic.... super, zaskoczyłem się :D Może jakiś mały zlocik i latanko w weekend? Pogoda bajka :D Może by tak w sobotę wyjechać z Pruszkowa, około godziny 14 i ruszyć w stronę Kampinosu ?? Co Wy na to ?

Żeby było łatwiej o kontakt proszę o kontynuowanie listy ( oczywiście dane podaje ten kto chce )

1.Olecki - Komorów - 506-78-78-16

2.

3.

4.

....

Mam takie pytanko: jak najlepiej jakąś fajną niezbyt ruchliwą ulicą, polną drogą, czy innymi dojechać z Parku Potulickich w Pruszkowie do Grodziska Mazowieckiego? Ewentualnie zachaczając o jakieś ciekawe miejsca, gdzie można coś zwiedzić, ewentualnie fajne fotki porobić.

Najlepiej wg mnie jak popatrzysz na mapę kierować się wzdłuż linii WKD. Trochę na boki wzdłuż tej linii można kombinować i naprawdę bardzo sympatycznie się jedzie. Jakby coś to służę pomocą: 664941523.

Ustawimy się w Pruszkowie na parkingu McDonalds - jako że MC w Pruszkowie jest jeden każdy trafi :) I zgłaszać się ochotnicy, i najlepiej jak byśmy kontynuowali tą liste coby łatwiej było się dogadać i ustawić :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...