olecki Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witka W tym temacie zapraszam do ustawiania się na jazdy ludzi z tych okolic Mam nadzieję że uda nam się jakoś pojeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 10 Marca 2009 Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 To ja sie ujawniam Tylko pogoda nie bardzo rowerowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minister Napisano 10 Marca 2009 Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ja z Ursusa więc całkiem niedaleko Można z czasem się jakoś ustawić na wypad, od niedawna jestem w tych rejonach, jeszcze nie zdarzyłem dobrze poznać okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 10 Marca 2009 Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Jeżeli aura będzie łaskawa to może w sobote warto by troche pokręcić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minister Napisano 10 Marca 2009 Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 jakiś już rozruch w tym roku był, więc jak nie będzie w sobote padać to można się gdzieś wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar73 Napisano 13 Marca 2009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ja się chętnie dołączę. Na razie mieszkam w Wawie, ale w kwietniu przeprowadzam się do Grodziska Maz., więc dobrze byłoby już zacząć eksplorować te okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 13 Marca 2009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ktoś się jutro wybiera trochę pokręcić?Pogoda zapowiada się zachęcająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 13 Marca 2009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ja się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mar73 Napisano 13 Marca 2009 Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Ja niestety nie mogę w sobotę. Czy ktoś będzie jeździł w niedzielę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranau Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Witajcie, ja jestem z Komorowa. Też chętny jestem do jeżdżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 17 Marca 2009 Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 http://www.waypointrace.pl/ pozwolę sobie na spamik... A co do wspólnych jazd to znajdzie się też grupka osób z okolic Ożarowa Maz.-Pruszkowa... tylko ta pogoda:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranau Napisano 23 Marca 2009 Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Może dziś ma ktoś ochotę pojeździć ? Pogoda taka sobie, dość mocno wieje, ale najważniejsze że nie pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 23 Marca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wiesz co - nie wszyscy mają wolne w tygodniu - np. pracują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svolken Napisano 23 Marca 2009 Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Niektórzy czasmi nawet w weekendy pracują, ale miewają wolne w tygodniu. Do piątku mam wolne ale niestety pogoda dopiero w weekend zmieni się na dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aranau Napisano 23 Marca 2009 Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wiesz, ja mam jeden dzień wolny w tygodniu od pracy i akurat wypadło na dziś. Ale nic zdążyłem dziś przed deszczem zrobiłem rundę komorów grodzisk i z powrotem i wyszło mi 47,5 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minister Napisano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 Mam takie pytanko: jak najlepiej jakąś fajną niezbyt ruchliwą ulicą, polną drogą, czy innymi dojechać z Parku Potulickich w Pruszkowie do Grodziska Mazowieckiego? Ewentualnie zachaczając o jakieś ciekawe miejsca, gdzie można coś zwiedzić, ewentualnie fajne fotki porobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 14 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam Słuchajcie, przepraszam że temat wymarł ale dawno mnie na forum nie było Widzę że znalazło się parę osób z okolic.... super, zaskoczyłem się Może jakiś mały zlocik i latanko w weekend? Pogoda bajka Może by tak w sobotę wyjechać z Pruszkowa, około godziny 14 i ruszyć w stronę Kampinosu ?? Co Wy na to ? Żeby było łatwiej o kontakt proszę o kontynuowanie listy ( oczywiście dane podaje ten kto chce ) 1.Olecki - Komorów - 506-78-78-16 2. 3. 4. .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub.ruszkowski Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Mam takie pytanko: jak najlepiej jakąś fajną niezbyt ruchliwą ulicą, polną drogą, czy innymi dojechać z Parku Potulickich w Pruszkowie do Grodziska Mazowieckiego? Ewentualnie zachaczając o jakieś ciekawe miejsca, gdzie można coś zwiedzić, ewentualnie fajne fotki porobić. Najlepiej wg mnie jak popatrzysz na mapę kierować się wzdłuż linii WKD. Trochę na boki wzdłuż tej linii można kombinować i naprawdę bardzo sympatycznie się jedzie. Jakby coś to służę pomocą: 664941523. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 To jest ktoś chętny na sobotę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minister Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ja się wstępnie piszę z tym, że proszę o jakieś bliższe namiary na miejsce zbiórki, nie bardzo znam Komorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ustawimy się w Pruszkowie na parkingu McDonalds - jako że MC w Pruszkowie jest jeden każdy trafi I zgłaszać się ochotnicy, i najlepiej jak byśmy kontynuowali tą liste coby łatwiej było się dogadać i ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minister Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 No to MC wiem gdzie jest czyli co 14 czy może jednak wcześniej? 1.Olecki - Komorów - 506-78-78-16 2. Artur 3. 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 18 Kwiecień 2009, godzina 12:00, Pruszków, parking McDonalds Myślę że będzie dobrze ;] I lecimy do Kampinosu ? Czy może jakieś inne propozycje? Tylko tak żeby wyszło te 50-60 km, tempo dowolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Minister Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 ja jestem za Kampinosem, jak beda inne propozycja kazda jest do rozwazenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 15 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Myśle że nie ma co kombinować - Kampinos Fajnie jak by się jeszcze kilka osób znalazło ;] Aha, i jak by co to mam 16 lat ( żeby potem zdziwka nie było ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.