KAZUMI Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Witam Poszukuje ludzi którzy mieli by ochotę i czas pomóc jako wolontariusze przy organizacji Wielkiego Przejazdu Rowerowego 2009 Jak ktoś ma jakieś pytania to odpowiem chętnie
Kubusiowa Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Ja mogę pomóc przy zapisach już mam doświadczenie , bo planuje być na przejeździe, o ile to nie nachodzi na zlot. Jak uważasz że się przydam to strzelaj info
KAZUMI Napisano 18 Maja 2009 Autor Napisano 18 Maja 2009 Jak zwykle w Gda a w terminie 14 czerwca ale jeszcze może ulec to zmianie
Kubusiowa Napisano 19 Maja 2009 Napisano 19 Maja 2009 Info jak było ostatnio oraz kiedy to się odbędzie http://www.rowery.gdansk.pl/ Rok temu byłam i ta impreza mi przypasiła Zapraszam tych co kochają śmigać Każdy znajdzie coś dla siebie Biorą w tym udział małe dzieci, młodzież, dorośli i starsi.... Najlepiej zaopatrzyć się w dzwonek i trąbki Przydadzą się by dobrze się bawić Weście ze sobą żonę dzieci babcię i siostrę tempo jazdy dla każdego dobre
bakteria Napisano 19 Maja 2009 Napisano 19 Maja 2009 ja postaram wyciągnać kumpla/li ja będe na pewno :D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.