Wax Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 A jak damy propozycję - "Huuuraaa !!! do MACDONALDA !!!" to wtedy pojadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Przyznajcie lepiej, ze chcecie po prostu wyskoczyc na rower, a ta masa to tylko taki pretekst i sciema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwijas Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 jakby to wypalilo na serio to ja moge pare osob skrzyknac ze strzegomia to by nas wiecej bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Żadna ściema i pretekst. Naprawde chcemy zrobic mase. mwijas zwołaj, zwołaj swoich ludzi bedzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Fajnie by było przejechać się po mieście a później skoczyć do lasu Modliszów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Hm... Jak na moje, "pojawili sie na fr nowi, ambitni". Aż mi to przypomina sytuację jak ktoś na forum sponsora szukał. Jak na moje, Arek ma rację (; Z naszej boskiej mieściny jeździłam aż z Nawrotkiem, a tylu nas (teoretycznie) jest. Opcja fajna, ale jak dla mnie średnio wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 http://www.bikestats.pl/wydarzenia/masa-kr...oclawiu_69.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 24 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 No Wrocław potrafi sie zorganizowac. Ale powiedzcie kto na to przyjedzie, czy bedzie sens to organizowac, bo jak nikt to lepiej sie gdzieś dalej wybrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.