rockrider Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Co sądzicie o zrobieniu masy krytycznej w naszym mieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekmtb Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 No fajne by było takie spotaknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Spotkamy sie w danym miejscu, a potem ulicami miasta grupa bedziemy jechac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Wszystko fajnie tylko mało osób, można by spróbować. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem pisania nowych tematów Rockrider. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mwijas Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 fajnie by bylo tylko najlepiej w jakas sobote albo niedziele zeby wiecej ludzi zebrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Wof, to aż tylu nas jest? Jak dla mnie, nie wypali. Ale chętna bym była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Jak coś to na pewno w weekend. Myslałem żeby w rowerowym powiedziec jeszcze i gdyby pozwolili to jakis plakat powiesic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Większość konkretnych bikerów udziela się na forum więc plakat chyba byłby na wyrost. Co innego jeśli chcecie masę krytyczną w towarzystwie 10letnich dzieci i ich rodziców...- nic nie mam do tychże, ale wydaje mi się że powinno być bardziej młodzieżowo, luźno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Raczej żadnych dzieci i rodziców (ale też może byc). Ale taką informacje można zostawic w rowerowym i niech mówią rowerzystom, im więcej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 No to krótka piłka - jaki wstępny termin ? (byle ciepło i weekendowo). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Hmmm.... myślałem o kwietniu, chyba że wcześniej chcecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Czyżbyście mieli za mało ścieżek rowerowych? Czy kierowcy was olewaja ? Konkretnie w jakimś celu czy żeby sie pokazać w mieście i przypomnieć o jednośladowcach ? Wax, na ilu masach przytrafilo Ci się żeby były dzieci? Wg przesadziłes troche ... Nie mam dzwonka i światełek, a nie znam zwyczajów niebieskich w Świdnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Inferek ma racje, dzwonki, gwizdki, trabki i światełka przydadzą się. Chyba, że tak po cichu bedziemy jechac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Zachęcam do zapoznania się z regulaminem pisania nowych tematów Rockrider. Na forach regionalnych stosujemy bardziej liberalny regulamin co nie znaczy, że wolno tu wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Policja w ś-cy nic nam nie zrobi Oni tylko dragów szukają hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Nie byłbym taki pewny czy nic nie zrobi. Tak było 7 lat temu w Warszawie -> http://www.masa.waw.pl/2002/0621.html Też tam byłem ale złapać się nie dałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrotek Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 U nas chłopcy mają wyjechane na wszystko heheh wiem z doświadczenia, już prędzej straż miejska do nas się przywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 8 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Termin Masy Krytycznej to: 4 kwietnia (sobota) start godzina 12:00 rynek przy Neptunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 A mnie nie chcieli do Straży ;[ dlatego ich nie lubie, moze bede mial powód zeby sie zjawic na masie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarod Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ehh nie żartujcie z tą masą krytyczna nie będzie nawet 10 osób i sobie pojedziecie na wycieczke rowerowa ehh. Poza nie wiem po co w Świdnicy masa krytyczna jak można bez problemów całą wzdłuż i wszerz objechać. Masa krytyczna jest po to żeby zauważyć rowerzystów a jak będzie was 10 osób to średnio to widzę. W Świdnicy nie ma co narzekać na jazdę rowerem można się bardzo fajnie i sprawnie przemieszczać więc po co masa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Raczej to nie żarty tylko na serio. Tyko, że jeszcze przydało by się zaplanowac trasę którą byśmy jechali Podajcie jakieś propozycje (start jest z rynku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gevera Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ja się tam niebieskich nie boję. Ja sie boję moich kumpli z klasy, co beemkami mkną i maja rowerzystów za najgorsze zuoo... A tak na poważnie. Z rynku... Nasze miasto jest taaaakie duże, że możemy w sumie przejechać całe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Spoko Możemy śmigac po całej Świdnicy Tylko żeby sie udało musi byc nas dużo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Jak będzie mało osób to pojedziemy się kulnąć gdzieś nie daleko, albo gdzieś do lasu (Modliszów, Lubachów) - optowałbym za lasem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rockrider Napisano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Tylko jak bedzie nie dużo ludzi i damy propozycje "jedziemy do Modliszowa" to jeszcze kilka osób może odpaśc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.