rockrider Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Co sądzicie o zrobieniu masy krytycznej w naszym mieście?
rockrider Napisano 8 Marca 2009 Autor Napisano 8 Marca 2009 Spotkamy sie w danym miejscu, a potem ulicami miasta grupa bedziemy jechac ;]
Wax Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Wszystko fajnie tylko mało osób, można by spróbować. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem pisania nowych tematów Rockrider.
mwijas Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 fajnie by bylo tylko najlepiej w jakas sobote albo niedziele zeby wiecej ludzi zebrac
Gevera Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Wof, to aż tylu nas jest? Jak dla mnie, nie wypali. Ale chętna bym była.
rockrider Napisano 8 Marca 2009 Autor Napisano 8 Marca 2009 Jak coś to na pewno w weekend. Myslałem żeby w rowerowym powiedziec jeszcze i gdyby pozwolili to jakis plakat powiesic.
Wax Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Większość konkretnych bikerów udziela się na forum więc plakat chyba byłby na wyrost. Co innego jeśli chcecie masę krytyczną w towarzystwie 10letnich dzieci i ich rodziców...- nic nie mam do tychże, ale wydaje mi się że powinno być bardziej młodzieżowo, luźno...
rockrider Napisano 8 Marca 2009 Autor Napisano 8 Marca 2009 Raczej żadnych dzieci i rodziców (ale też może byc). Ale taką informacje można zostawic w rowerowym i niech mówią rowerzystom, im więcej tym lepiej
Wax Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 No to krótka piłka - jaki wstępny termin ? (byle ciepło i weekendowo).
rockrider Napisano 8 Marca 2009 Autor Napisano 8 Marca 2009 Hmmm.... myślałem o kwietniu, chyba że wcześniej chcecie?
inferek Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Czyżbyście mieli za mało ścieżek rowerowych? Czy kierowcy was olewaja ? Konkretnie w jakimś celu czy żeby sie pokazać w mieście i przypomnieć o jednośladowcach ? Wax, na ilu masach przytrafilo Ci się żeby były dzieci? Wg przesadziłes troche ... Nie mam dzwonka i światełek, a nie znam zwyczajów niebieskich w Świdnicy
rockrider Napisano 8 Marca 2009 Autor Napisano 8 Marca 2009 Inferek ma racje, dzwonki, gwizdki, trabki i światełka przydadzą się. Chyba, że tak po cichu bedziemy jechac.
Schwefel Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Zachęcam do zapoznania się z regulaminem pisania nowych tematów Rockrider. Na forach regionalnych stosujemy bardziej liberalny regulamin co nie znaczy, że wolno tu wszystko.
Nawrotek Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Policja w ś-cy nic nam nie zrobi Oni tylko dragów szukają hahah
Schwefel Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Nie byłbym taki pewny czy nic nie zrobi. Tak było 7 lat temu w Warszawie -> http://www.masa.waw.pl/2002/0621.html Też tam byłem ale złapać się nie dałem
Nawrotek Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 U nas chłopcy mają wyjechane na wszystko heheh wiem z doświadczenia, już prędzej straż miejska do nas się przywali
rockrider Napisano 8 Marca 2009 Autor Napisano 8 Marca 2009 Termin Masy Krytycznej to: 4 kwietnia (sobota) start godzina 12:00 rynek przy Neptunie
inferek Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 A mnie nie chcieli do Straży ;[ dlatego ich nie lubie, moze bede mial powód zeby sie zjawic na masie ;p
Jarod Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Ehh nie żartujcie z tą masą krytyczna nie będzie nawet 10 osób i sobie pojedziecie na wycieczke rowerowa ehh. Poza nie wiem po co w Świdnicy masa krytyczna jak można bez problemów całą wzdłuż i wszerz objechać. Masa krytyczna jest po to żeby zauważyć rowerzystów a jak będzie was 10 osób to średnio to widzę. W Świdnicy nie ma co narzekać na jazdę rowerem można się bardzo fajnie i sprawnie przemieszczać więc po co masa?
rockrider Napisano 9 Marca 2009 Autor Napisano 9 Marca 2009 Raczej to nie żarty tylko na serio. Tyko, że jeszcze przydało by się zaplanowac trasę którą byśmy jechali Podajcie jakieś propozycje (start jest z rynku)
Gevera Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Ja się tam niebieskich nie boję. Ja sie boję moich kumpli z klasy, co beemkami mkną i maja rowerzystów za najgorsze zuoo... A tak na poważnie. Z rynku... Nasze miasto jest taaaakie duże, że możemy w sumie przejechać całe
rockrider Napisano 9 Marca 2009 Autor Napisano 9 Marca 2009 Spoko Możemy śmigac po całej Świdnicy Tylko żeby sie udało musi byc nas dużo...
Wax Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Jak będzie mało osób to pojedziemy się kulnąć gdzieś nie daleko, albo gdzieś do lasu (Modliszów, Lubachów) - optowałbym za lasem
rockrider Napisano 9 Marca 2009 Autor Napisano 9 Marca 2009 Tylko jak bedzie nie dużo ludzi i damy propozycje "jedziemy do Modliszowa" to jeszcze kilka osób może odpaśc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.