Skocz do zawartości

Masa Krytyczna w Świdnicy

rockrider

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Większość konkretnych bikerów udziela się na forum więc plakat chyba byłby na wyrost.

Co innego jeśli chcecie masę krytyczną w towarzystwie 10letnich dzieci i ich rodziców...- nic nie mam do tychże, ale wydaje mi się że powinno być bardziej młodzieżowo, luźno...

Napisano

Raczej żadnych dzieci i rodziców (ale też może byc).

Ale taką informacje można zostawic w rowerowym i niech mówią rowerzystom, im więcej tym lepiej

Napisano

Czyżbyście mieli za mało ścieżek rowerowych? Czy kierowcy was olewaja :D ?

Konkretnie w jakimś celu czy żeby sie pokazać w mieście i przypomnieć o jednośladowcach ?

Wax, na ilu masach przytrafilo Ci się żeby były dzieci? :rolleyes: Wg przesadziłes troche ...

Nie mam dzwonka i światełek, a nie znam zwyczajów niebieskich w Świdnicy :P

Napisano

Ehh nie żartujcie z tą masą krytyczna nie będzie nawet 10 osób i sobie pojedziecie na wycieczke rowerowa ehh.

Poza nie wiem po co w Świdnicy masa krytyczna jak można bez problemów całą wzdłuż i wszerz objechać.

Masa krytyczna jest po to żeby zauważyć rowerzystów a jak będzie was 10 osób to średnio to widzę.

W Świdnicy nie ma co narzekać na jazdę rowerem można się bardzo fajnie i sprawnie przemieszczać więc po co masa?

Napisano

Raczej to nie żarty tylko na serio.

Tyko, że jeszcze przydało by się zaplanowac trasę którą byśmy jechali :)

Podajcie jakieś propozycje (start jest z rynku)

Napisano

Ja się tam niebieskich nie boję.

Ja sie boję moich kumpli z klasy, co beemkami mkną i maja rowerzystów za najgorsze zuoo...

A tak na poważnie. Z rynku... Nasze miasto jest taaaakie duże, że możemy w sumie przejechać całe :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...