arroyo Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 W przecenie dostaniesz, ale katalogowo reba chodzi po 1600 wzwyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kellysbicycles Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 No ja mówię o tym, że Rebe dostać za 1100 zł to nie sztuka. Pełno tego jest. A recoon'a Race taniej niż 1000zł nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 No ja mówię o tym, że Rebe dostać za 1100 zł to nie sztuka. Pełno tego jest. A recoon'a Race taniej niż 1000zł nie widziałem. Są taniej Właśnie kupiłem recona race 100mm solo air. P.S. Czy przypadkiem "solo air" nie występuje tylko w recon sl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirSzym0n Napisano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Było by świetnie, jeśli ktoś zestawiłby właśnie prace Recona SL z Manitou Minute/R7 lub też z SR Epiconem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matti95 Napisano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Więc tak, recon race jest u mnie i na pierwszy rzut oka zrobił na mnie ogromne wrażenie tylko jeszcze musi poczekać aż kupię pozostałe części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi