Skocz do zawartości

[oswietlenie]Raleigh RSP Led Light & Computer Set

jama100

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przednia lampka to taki standard jak połowa na allegro - czyli inni Cię będą widzieć, ale ty drogi nie :icon_mrgreen:. Tył podobnie, co do licznika się nie wypowiadam, ale wątpię żeby całość była warta tych pieniędzy.

Prawie identyczny komplet miałem, i najgorsze w wszystkim są mocowania, które się po prostu łamią.

Napisano

Do nocnych zjazdów nie nada się żadna lampka wielodiodowa na zwykłych diodach.

Jeżeli chcesz oświetlać drogę a nie tylko być widocznym, to bez lampki za minimum 100 zł się nie obędzie i to pod warunkiem że zamówisz sobie sam na DealExtreme.com Szukaj czegoś na ssc p4, albo cree XR-E, ewentualnie na jakimś edisonie.

Jak masz zdolności możesz sobie sam zbudować lampkę.

NA naszym forum można też kupić fajne lampki wyprodukowane przez kolegów, ewentualnie poczytaj o bocialarce.

Ja do oświetlania drogi używam latarki ultrafire c2 z diodą XR-E r2 i uchwytem na kierownicę z DX.

Napisano

napisze tak. jestem zielony w temacie lamp i wielu innych rzeczy. potrzebuje dobrej lampy ktora bede mogl sobie do kasku przyczepic. jakies konkrene modele?

Napisano

Jak nie chcesz zamawiać bezpośrednio z chin (dealextreme, wysyłka do polski za darmo, taniej niż u nas) to jesteś skazany na drogie światełka z allegro.

Bocialarka widzę teraz kosztuje 200 zł, jakaś sensowna czołówka którą mógłbyś zamontować na kask to też koszt minimum 220 zł.

O oświetleniu rowerowym najlepiej poczytaj na tym forum: http://www.swiatelka.pl/viewforum.php?f=23

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...