Lexio Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Witam mam maly dylemat nad kupnem amorka na allegro jest XCR 07 w ciekawej cenie i przykuł on moja uwagę zastanawia mnie czym on się różni od modelów z 08 i 09 ktory rocznik polecicie?? pozdroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 8 Marca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Według mnie i pewnie wielu innych osób im nowszy model Suntoura tym lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobo Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 a juz mialem pytac w innym watku zapewne mowisz o tym, tak?: http://allegro.pl/item573552529_sr_suntour...owy_okazja.html z tym ze on ma przycieta rurke sterowa, musial bym isc zmierzyc czyli jak jest ? opłaca sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patriota Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 jeździłem na tym i powiem tak lepiej kupić sztywny widelec. Dlamnie to jest mega pomyłka po półroku w tym 3 wyścigi rdza zaczeła wychodzić i oglnie przysłowiowe CRY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość R3surrection Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 a s smarowaniu słyszał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 10 Marca 2009 Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Za tą kasę o każdy widelec trzeba dobrze dbać W innym wypadku po jakimś czasie mamy sztywniaka. Uważaj żeby się nie nadziać, z tego co patrzę po allegro to niektórzy sprzedawcy wystawiają roczniki 2008 jako modele 2009 (np. użytkownik rowerekcompl ). XCR 2009 różni się kształtem goleni dolnych oraz mocowaniem hamulca tarczowego - zamiast IS jest PM. Anoda dalej będzie schodzić jak w poprzednich rocznikach bo górne golenie są te same, moim zdaniem szału w porównianiu do 2008 nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 10 Marca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Szału nie ma, ale chyba lepiej dołożyć parę złotych i mieć coś może lepszego i nowszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.