Lexio Napisano 8 Marca 2009 Napisano 8 Marca 2009 Witam mam maly dylemat nad kupnem amorka na allegro jest XCR 07 w ciekawej cenie i przykuł on moja uwagę zastanawia mnie czym on się różni od modelów z 08 i 09 ktory rocznik polecicie?? pozdroo
Mod Team bogus Napisano 8 Marca 2009 Mod Team Napisano 8 Marca 2009 Według mnie i pewnie wielu innych osób im nowszy model Suntoura tym lepszy.
dobo Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 a juz mialem pytac w innym watku zapewne mowisz o tym, tak?: http://allegro.pl/item573552529_sr_suntour...owy_okazja.html z tym ze on ma przycieta rurke sterowa, musial bym isc zmierzyc czyli jak jest ? opłaca sie ?
Patriota Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 jeździłem na tym i powiem tak lepiej kupić sztywny widelec. Dlamnie to jest mega pomyłka po półroku w tym 3 wyścigi rdza zaczeła wychodzić i oglnie przysłowiowe CRY.
c1ach Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Za tą kasę o każdy widelec trzeba dobrze dbać W innym wypadku po jakimś czasie mamy sztywniaka. Uważaj żeby się nie nadziać, z tego co patrzę po allegro to niektórzy sprzedawcy wystawiają roczniki 2008 jako modele 2009 (np. użytkownik rowerekcompl ). XCR 2009 różni się kształtem goleni dolnych oraz mocowaniem hamulca tarczowego - zamiast IS jest PM. Anoda dalej będzie schodzić jak w poprzednich rocznikach bo górne golenie są te same, moim zdaniem szału w porównianiu do 2008 nie ma
Mod Team bogus Napisano 10 Marca 2009 Mod Team Napisano 10 Marca 2009 Szału nie ma, ale chyba lepiej dołożyć parę złotych i mieć coś może lepszego i nowszego.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.