Beton Napisano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 tam jak mowi marisua ja waze teraz 94kg i lzejszej sztycy niezamontuje. co do tej tasmy to niemialem zipow a chialem jechac jezdzic wiadome niedziele i sklpey pozamykane. zmiany beda takie siodlo slr 135g od 1415chrissa stery na airplane accenta i karbonowe spensery no i kaseta Xt jak sie jakas fajna uzywka trafi. waga w granicach 10,6kg. bedzie. co do nokonow to poracha dawac 200zl za pancerze mam teraz xtry(pancerze) i chodza bajecznie PS: zlote srubki w tym rowerze to tez moim zdaniem porazka duzo lepiej do pomaranczowego pasuja niebieskie jak pisalem wczesniej nadawaly by kontrast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Nokony można spokojnie trafić taniej - używki. Na alledrogo, LB często ludzie sprzedają koraliki Nokona/Alligatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fifi Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 karbonowe spensery Chodzi Ci o karbonowe podkładki tzn. spacery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 mowy nabytek slr tt 135g waga realna 151g (( waga w dol 79g na 10781 dalsze wymiany - kaseta XT ~-130g -szrychy na revo ~-100g - i sruby alu beda w nastepnym tyg jakies 30g pojdzie nadol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 20 Marca 2009 Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Jak zalozysz to zrob foty bajka (tylko nieco lepsze od tej ostatniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 25 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 subki alu sa razem poszlo 14 srubek waga w dol 33g. aktualna waga 10746g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 30 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 sprzedam tego bajka w dokladnie takiej konfiguracji jaka jest w rospisce bez siodla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Już do sprzedania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 tak ale raczej na czesci. szykuje sie cos mega wypasnego tylko nieiwem czy wypali. BTW dzis strzelil przedni dartmoor ;/ a konkretnie gwint sie zwinol i wiury polecialy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olek123 Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Jezeli sprzedawal bys na czesci to bylbym zainteresowany kolami, mozliwe ze tylnia przerzutka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Beton, co sie dokladnie stalo z tym dartmoorem? W terenie poszlo czy gdzie? Kurna zaczynam sie martwic o te zaciski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Wczoraj je właśnie kupiłem. Pocieszajcie nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 przykrecalem kolo i nagle cos walnelo szybko go wyjolem i włożyłem normalny zacisk. darmorze po ogledzinach zwinol sie gwiont w nakrentce ;p. co do roweru to celuje w cannondela taurina. ale dopiero jak kupie to bedzie na sprzedaż ten. wszystko zalezy od ceny jaka da sprzedawca na razie dowiaduje sie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 nie zdradzajac wielu szczegolow...z namiotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuku Napisano 4 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 pisałem PW przed kilkoma dniami, ale nie wiem czy doszło, więc napiszę tutaj też - w razie sprzedaży na części jestem zainteresowany oponami, siodłem i przerzutką przednią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beton Napisano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 on mam nowego bajka WSZYTEKI CZESCI CUBA do sprzedania oprocz siodla i opon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi