Skocz do zawartości

[hurtownia] Czy ktoś wie gdzie jest w Poznaniu lub okolicy?

Umil

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Znacie jakąś hurtownię w Poznaniu i okolicy gdzie można by kupić detalicznie? Wiem, że hurtownia jest od hurtu, ale są i takie, w których można co nieco załatwić. Trochę się napaliłem, bo z tego co mówił mi kumpel to jest dużo taniej, ale ta którą zna jest 40km od Poznania.

Napisano

Strzelałem z tym 40km, to jest coś ok 20km chyba. W Rokietnicy jakaś jest, brat kumpla składał tam połowę albo cały rower.

Napisano

hurtownia? w okolicy Poznania? czesci rowerowych? jesli tak to jakich? bo hurtowni jest dosc duzo...z czesciami rowerowymi to np. jest jedna duza w samym poznaniu...eurobike sie nazywa i pan rysiu i piotr tam czesciami od zoltkow handluja...i nawet niektorzy moga tam kupowac po cenach hurtowych...a w rokietnicy to jest dosc duzy sklep...sklep?...wlasciwie to nie sklep a jakis magazyno-garaz..i zalezy jakie czesci Cie iteresuja, ale xtrow, slrow i wcsow tam raczej prozno szukac

tak wlasciwie to temat smieszny...danych zero, jak mamy wiedziec o czyms skoro nie wiemy czego szukamy? czemu sie swojego KUMPLA nie spytasz o co chodzi, gdzie to jest i co tam maja?

Napisano

Jeżeli ci nie pasuje to napisz po prostu hurtownie, które są w Poznaniu.

A co do kumpla to napisałem, że ta w Rokietnicy nie jest za blisko....

Czytanie ze zrozumieniem?

Napisano
Jeżeli ci nie pasuje to napisz po prostu hurtownie, które są w Poznaniu.

ooo...panie od tego do panorama firm jest...szkoda bitow na naszym serwerze marnowac

A co do kumpla to napisałem, że ta w Rokietnicy nie jest za blisko....

rokietnica jest 18km od mojego domu...a raczej na wygnajewie nie mieszkam...czy to daleko?

Czytanie ze zrozumieniem?

no nie...padne na klawiature zaraz...nadal nie wiem jaka jest idea tematu, bo niby chcesz znalezc hurtownie (i sam nie wiesz jaka i gdzie) wiec nie wiem tak naprawde o co Tobie biega...trudno zatem czytac ze zrozumieniem cos co jest bezsensu napisane

• 4 miesiące temu...
Napisano

Ja szukam jakieś hurtowni bądź sklepu bądź byle czego gdzie dostanę te o to części w miarę przystępnej cenie: :)

Rama Octane one - Rama Void 09

Widelec NS Bikes Fundamental 2009

Stery ACCENT AC-N.11 ZINTEGROWANE AHEAD

Mostek TRUVATIV HUSSEFELT 40mm

Kierownica TRUVATIV HUSSEFELT 31.8mm / 680mm

Hamulce WINZIP P160/T160mm (tarczowe)

Klamki WINZIP P160/T160mm

Siodło Shadow Crow

Korba TRUVATIV HUSSEFELT HOWITZER DH 34T LUB 36T

Suport TRUVATIV HUSSEFELT HOWITZER XR 68 / 73

Pedały vp 559

Łańcuch Dartmoor core

Prosze o pomoc :);)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Ta hurtownia w rokietnicy to wentyl, ludzie iwedza co sprzedaja ale nie znaja się na jakości częśc(brak praktyi rowerowej),

najlepiej zadzwoń do nich.

wentyl rokietnica

• 10 miesięcy temu...
Napisano

Ta hurtownia w rokietnicy to wentyl, ludzie iwedza co sprzedaja ale nie znaja się na jakości częśc(brak praktyi rowerowej),

najlepiej zadzwoń do nich.

wentyl rokietnica

kkkk

WITAJCIE. MOZE I WIEDZA CO SPRZEDAJA,BYŁEM TAM WIELE RAZY I OBSŁUGA JEST DO BANI, DŁUGO TRZEBA CZEKAC,A JAK JUZ TO Z WIEJKIEJ ŁASKI....SZCZEGÓLNIE JEDNEGO GOSCIA Z OBSŁUGI (TAKI GRUBASEK, BARDZO NIE I CHAMSKI I ROBI Z SIEBIE CWANIAKA)KUMPEL TEZ TO POTWIERDZA. KUPIŁ ROWER I COS NIE CHODZIŁO , WIEC PRZYJECHAŁ NA REKLAMACJE TO ROBIŁ WIELKI PROBLEM, PEWNIE NIE CHCIALO MU SIE TEJ GRUBEJ DUPY RUSZYC HE HE...........I MAJA JEDNA NIEWIASTE......

TYLE CO MAM DO POWIEDZENIA NA TEMAT,MA NADZIEJE ZE SZEF WENTYLA WYCIAGNIE WNIOSKI CO DO TEGO GOSCIA HEEEEEE HEEEEEEE

• 3 tygodnie później...
Napisano

panowie, kolega chciał się dowiedziec GDZIE w Poznaniu jest hurtownia z częściami rowerowymi i ze wszystkim co powiązane z rowerami - temu chyba służy ForumRowerowe (?!).. głupie pytania zadajcie.

a PanoramaFirm może i pomysł ale co najmniej do bani - w księdze tej znajdziesz firmy kilku tylko przedstawicieli danej branży..

powiecie od tego jest internet, właśnie.. od tego jest wujek Google, ale od tego są też fora temupodobne, tak więc nawiązując do tematu Eurobike hurtownią nie jest, nie gdy wchodzisz tam z ulicy bez Regonu, bez papierków.. nie moge powiedzieć żeby mieli skrajnie tanie części...

co do wentyla z Rokietnicy - może ktoś podać tu namiary?

w Poznaniu, hurtownia części o nazwie POZBIKE, znajduje się na ul. Palacza jadąc od Głogowskiej i Arciszewskiego jeszcze za Ogródkami Działkowymi, jeszcze za Lotto - po lewej stronie jest wchodzimy tam przez metalową brame za którą znajdziemy wejście (od boku budynku) podajże nr 57 (moge sie mylić) oto ich strona, niestety wciąż (od dłuższego czasu) jest w budowie: http://www.poz-bike.pl/

5/5 dla obsługi, kiedyś się do nich spoźniłem.. zamykali już ale pozwolili mi wejść i wziąć co potrzebuje

Napisano

Ja osobiście nie polecam POZBIKE.

Niedawno napisałem do nich mailem zapytanie o dostępność jednej części i mimo otrzymania potwierdzenia przeczytania maila nie dostałem żadnej odpowiedzi. Ich strona internetowa jest w budowie. Wygląda to więc na kompletną "zlewkę" klientów (a przynajmniej ja to tak odbieram).

• 2 tygodnie później...
Napisano

andy, jesli nie mają strony internetowej o czym wspomniałem powyzej.. to z mailem też różnie moze wyglądać prawda? jesli chodzi o zlewanie klientów powiedz mi już nawet mozesz podac sklep rowerowy a nie HURTOWNIE, gdzie przyjmą Ciebie około 40min po godzinach pracy?? mysle ze ciezko takie miejsce znalezc;)

napisz mi jaką chcesz część, jutro u nich bede - moge dopytać

• 2 miesiące temu...
Napisano

Widze że temat umarł ale reanimując zadam pytanie ;-)

jeżeli ktos już tam był, to jaką mają oferte?

jak z cenami? sa takie jak hurtowo czy coś doliczają?

mają tam także odzież?

Napisano

To i ja dorzucam pytanie

Czy w Poznaniu znajdę sklep/hurtownię gdzie detalicznie kupię buty MT41 nie drożej niż 170 pln, pedały M520 nie drożej niż 90 pln oraz nakładki na nie nie drożej niż 25 pln?

• Mod Team
Napisano

To i ja dorzucam pytanie

Czy w Poznaniu znajdę sklep/hurtownię gdzie detalicznie kupię buty MT41 nie drożej niż 170 pln, pedały M520 nie drożej niż 90 pln oraz nakładki na nie nie drożej niż 25 pln?

Wejdź na stronę Cykloturu, wszystkie życzenia będą zaspokojone a nawet zostanie na dętkę.:voodoo:

Napisano

michuuu to ja bym prosiła pulsometr sigma pc9 za wartość allegrową a dokładnie 110 PLNów :voodoo::P Chwilowo więcej życzeń nie mam.

• Mod Team
Napisano

michuuu to ja bym prosiła pulsometr sigma pc9 za wartość allegrową a dokładnie 110 PLNów :voodoo::P Chwilowo więcej życzeń nie mam.

Życzenia były trzy, a taka sigma to tylko w erze.:)

Napisano

Wejdź na stronę Cykloturu, wszystkie życzenia będą zaspokojone a nawet zostanie na dętkę.:whistling:

Na dętkę nie trzeba bo jeszcze muszę łącznie 180 km przejechać do tego sklepu :) A czy to co jest na stronie dostanę od ręki w sklepie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...