klimraf Napisano 6 Marca 2009 Napisano 6 Marca 2009 Podpowie mi ktos jakie siodełko kupić do roweru uzywanego w celach trekkingowych( łąki , lasy ale 1/2 czasu na asfalcie) Rok temu kupiłem za 80zł żelowe san marco ale się rozkleiło. teraz celuję w takie :http://e-rower.pl/siodelko-elba-infinity-p-2152.html ale nie wiem czy to dobry pomysł? Może macie sprawdzone typy?
toms Napisano 6 Marca 2009 Napisano 6 Marca 2009 Pare linijek niżej masz temat pt. "Siodełko rekreacyjno-sportowe". Miłej lektury
klimraf Napisano 6 Marca 2009 Autor Napisano 6 Marca 2009 czytałem nie pomogło nie zależy mi na wadze tylko na wygodzie czy to z linka jest ok?
onion Napisano 6 Marca 2009 Napisano 6 Marca 2009 klimraf ja zamówiłem Selle Italia C2 Get Flow, również szukałem czegoś wygodnego, czy C2 się takim okaże - zobaczymy
onion Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Problem polega na tym, że obecnie (przed sezonem) sklepy są słabo wyposażone i żeby zobaczyć siodełko live trzeba się najeździć po różnych sklepach. Kupiłem via internet więc w razie co mogę oddać bez podania przyczyny.
klimraf Napisano 9 Marca 2009 Autor Napisano 9 Marca 2009 a miał ktoś siodełko tej firmy? może jakieś opinie na temat podobnego będą: :http://e-rower.pl/siodelko-elba-infinity-p-2152.html
matpl Napisano 28 Marca 2009 Napisano 28 Marca 2009 nikt z Was, drodzy koledzy, koleżanki nie używa tego siodełka?
Houston Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 klimraf ja zamówiłem Selle Italia C2 Get Flow, również szukałem czegoś wygodnego, czy C2 się takim okaże - zobaczymy Jakie macie wrażenia z jazdy na C2 Gel Flow? Ja na swoim delikatnie mówiąc cierpię i nie wiem dlaczego. Na razie tylko 100 km zrobiłem, ale jest nieciekawie. Usiadałem w tym samym czasie twardszego (z założenia) SLR Carbinio Flow i nie czułem żadnego dyskomfortu. Miałem nadzieję, że wkładka żelowa będzie wygodniejsza, a siodełko jest twardsze (w dotyku) od SLR. Może coś niedobrego stało się z żelem? Siodełko jest nowe, kupione w sklepie internetowym - model 2007.
tobo Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 ... bo jak pokazuje praktyka lżejsze wcale nie oznacza mniej wygodne. obecnie jeżdżę na siodle które wg moich wcześniejszych zapatrywań jest deską - selle italia slk. parę lat temu kupowałem cięższe, też sportowe i męczyłem się - wynika z tego że nie przez siodło i jego twardość jako taką tylko dlatego że wybrałem produkt niezbyt dopasowany do mojego tyłka, a co bardziej prawdopodobne - o niezbyt przemyślanej konstrukcji.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.