piotrek_c8 Napisano 21 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 trzeba do dokładniej sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlicki Napisano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Starzy mojego kupla mają i kellysa i dema i są indentyczne. Wsiadłem i na jednego i na drugiego i żadnej różnicy. Sprawdziłem i mają podobną geometrię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlicki Napisano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Teraz se czytam dokładniej ten temat i widzę, że Mieciu nie lubi Coli . A ja wam powiem, że mój stary pracuje w Coca-Coli i jak na razie cała nasza rodzinka żyje. Ja się tym odrdzewiaczem zachlewam i nic mi nie jest. roweru tym nie czyściłem i wątpię żeby coś pomogło, ale np. Cola jest dobra na zatwardzenie. Kiedyś się czymś zatrułem i lekarz kazał mi chlać Cole . I pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Zachlewasz się Cola a Ty jest młody wiec zaczekja za pare lat jak pieknego porana obudzisz sie a tu nie ma zębów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlicki Napisano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Ząbki mam zdrowe jak perełki....w każdym dziurka. Tylko czasami jedzenie wchodzi mi między jedynkę, a szóstkę :mrgreen: . Na szczęście znam umiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_c8 Napisano 22 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 TYLKO ZAZDROSCIC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flower Napisano 10 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Moim marzeniem jest być posiadaczem roweru GIANT NRS (wartość ok.15.000 PLN) !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bender Napisano 10 Lutego 2005 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 a mi tam wystarczy kellys quartz, bardziej realne marzenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker-trek Napisano 28 Marca 2005 Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Mi się marz Trek 8500 na XT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikeManiaq Napisano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 KTM Team Machine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikuss Napisano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 moim marzeniem jest Giant faith 1 mmmm boski rowerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciacho1984 Napisano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Ja mam marzenie by posiadac treka 6700 model 2005 z lekkimi zmianami. No moze jak wszystko dobrze pojdzie to uda sie zarobic do konca roku na tyle by moc sobie pozwolic na zakup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba6 Napisano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Moje marzenie to Scott Scale Limited... Ech jak pięknie se pomarzyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslav Napisano 9 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 http://www.rowerymerida.com.pl/rowery.php?gr=20&id=124 Nic dodać nic ująć. Przynajmniej jak dla mnie.... pomarzyć mozna :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 KTM Team Machine pikna maszynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 11 Kwietnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Wymarzylam sobie bike-a. Zlozylam sobie bike-a. Jest to rower moich marzen. Bike-owi marzyciele laczcie sie. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Wymarzylam sobie bike-a.Zlozylam sobie bike-a. Jest to rower moich marzen. Bike-owi marzyciele laczcie sie. :twisted: No to czekamy na fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 No wlasnie zaspokajac maniakow fotkami :grin: A w temacie to mi sie marzy ten : Rock Machine Catastrophe :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qlimax Napisano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Karolyfer udezyłeś w samo sedno mojego gustu ( moze sie kiedys dorobie takiej maszyny ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Costas Napisano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Obrazek To jest moje marzenie, kocham tą ramę I wiem jaka będzie moja następna - Tylko ta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 11 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2005 Brzydki ten kellys, to juz lepsze troszke : albo ten : a jesli chodzi o kolorki to taaaki jest faaany http://www.mindspring.com/~d.g1/images/gia...iantrainier.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 A ja bym chciał taki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Takiego Gianta XTC to bym łyknoł fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 12 Kwietnia 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Marza sie wam gotowe typowe katalogowo zlozone bike-i. A gdzie inwencja tworcza aby miec jedynego w swoim rodzaju skonfigurowanego bike-a? :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 12 Kwietnia 2005 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2005 Marza sie wam gotowe typowe katalogowo zlozone bike-i.A gdzie inwencja tworcza aby miec jedynego w swoim rodzaju skonfigurowanego bike-a? :cool: Jedyne, co bym kupił z katalogu to szosówkę (najlepiej taką poniżej 9500g :-D ), tego bym raczej nie składał XC/Enduro bym składał we własnym zakresie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.