manio49 Napisano 12 Października 2006 Udostępnij Napisano 12 Października 2006 nie wiem czy już tu pisałem ale mi sie zmieniły jakby co marzenia coiler z pajkiem, ht na rebie, hamplach j7, osprzecie xt/x.9 i miastowy singiel obdrapany na slickach i szuruburu cacy zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiksa_na_Maxa Napisano 14 Października 2006 Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Moim skromnym marzeniem na dzień dzisiejszy jest posiadanie tego oto cuda handmade in usa RUSHHh Spójrzcie na te kółka! Przerzuciłbym tylko ze starego sprzęta swoje blaty i siodło Brooksa co by mu dodac oryginalnosci i nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 14 Października 2006 Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Coraz wyższy model scale A właściwie to ramkę bym zostawił scale 40 i wsadził do niego dużo fajnych rzeczy. Dopóki nie mam takiego roweru to jest dla mnie "ten, którego nie jestem w stanie zajeździć i lepszego mi nie trzeba" A w gruncie rzeczy wszystko sprowadza się do tego, że on jest taki śliczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiksa_na_Maxa Napisano 14 Października 2006 Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Lub ten Scott który jest lżejszy też mi sie marzy. Oczywiscie rowerki te poddałbym jeszcze lekkiemu tunningowi . Kosa Scott Scott scale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 pełen respekt ORBEA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Moje marzenie to ta wersja Hai Energy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 rower na x.0 a amor RS Judy? i jakaś sprężyna z tyłu... dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 15 Października 2006 Udostępnij Napisano 15 Października 2006 pełen respekt ORBEA Oj myśle że ta Alma gości w snach niejednego bikera w tym i moich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 19 Października 2006 Udostępnij Napisano 19 Października 2006 pełen respekt ORBEA Hmmm... jak ma być pełne szaleństwo oddawania się marzeniom, to zmieniam: - przerzutkę XTR na SRAM X-0 (Tyle, że wtedy z hamplami coś trzeba byłoby zrobić, bo zdajesię XTRy są tylko a manetkami DC, a do Srama obowiązkowo grip shifty - może jakiś topowy model Magury???), - amortyzator SID na R7 Platinum ze 100mm skoku, - mostek, kiera i sztyca na Ritcheya WCS - nie wiem jak z wagą, ale na pewno bardziej szpanerskie - pedały na Crankbros Eggbeaters - najbardziej cooltowe SPDki jakie powstały! A tak bardziej serio - aktualnie zbieram na amora (Axon E lub S jak będzie), mostek (Accent Blaze), kierę (Accent Profi) i różki (Ritchey WCS - zaszaleję, bo są po promocji ) do XCówki i na "ramę z przyległościami" do freeride'u. PS Jeszcze jedno marzenie (czy raczej założenie): jak złożę tego free, żebym zmieścił się w... 14 kilo! :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jod Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Cannondale 2007 carbon, cała reszta na komponentach Srama. http://www.cannondale.com/bikes/07/CE/large/7BSC_blk.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody600v Napisano 2 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Dla mnie marzenie .... SCOTT CR1 team issue!!! jesyne 22.190 zł !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 http://www.bianchi.it/en/products2007/Road_Y7B52.aspx zobaczyłem i mnie zamurowało... ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 He he MTB full nie przekraczający 10 KG 30 biegów. Amororki, które mają pezprzeodowe połącznie z moim umysłem i ustalają sposób działania! Wiedzą, kiedy mają być sztywne a kiedy się wginać na maksa. Oponki trzymające w zakrętach 100 stopniowych przy prędkości 40km/h i mokrych liściach, piachu asfalvie szutrze, kamieniach . Rowerek który stawia malutkie opory tocznia:). Doteg 2g licznik który ma kolorowy 2' ekranik odtwarzacz MP3, głośniki i pomiar wysokości który mierzy stopień nachylenia górki. Ech mażenia może za pare lat to będzie możliwe, ale taraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sova22 Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Moje marzenie....hmm... Rocky Mountain RMX... Tutaj link: http://www.bikes.com/bikes/2007/rmx/rmx-team.aspx# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBJUNIOR Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 He he MTB full nie przekraczający 10 KG 30 biegów. Amororki, które mają pezprzeodowe połącznie z moim umysłem i ustalają sposób działania! Wiedzą, kiedy mają być sztywne a kiedy się wginać na maksa. Oponki trzymające w zakrętach 100 stopniowych przy prędkości 40km/h i mokrych liściach, piachu asfalvie szutrze, kamieniach . Rowerek który stawia malutkie opory tocznia:). Doteg 2g licznik który ma kolorowy 2' ekranik odtwarzacz MP3, głośniki i pomiar wysokości który mierzy stopień nachylenia górki. Ech mażenia może za pare lat to będzie możliwe, ale taraz Hehe no to mamy takie same mazenia z tym ze mi wystarczyły by takie zwykle amorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 a na dzisiaj http://www.rowerymerida.com.pl/rowery.php?kol=5&gr=38&id=250 Taki sprzęcik mi wystarcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Jakaś koszmarna ramka: banshee pyre lub viento, coś coś świętokrzyskiego : blur lt/heckler, albo coś pomarańczowego: p7, ewentualnie coś skrojonego na miarę u polskiego orła, wspartego na 130mm lisku. Do tego niezastąpiony krzysio król, na obwodzie szwajcarska precyzja i gumowy kontynent, biżuteria i korba od wyścigowej twarzy, reszta napędu prosto z ameryki. Hamulce, które dają nadzieję, lub takie idealnie na drogę. No i siodełko od włoskich mistrzów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avalanche Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Ja chciałbym kiedys sobie kupic cos w tym stylu.... http://www.bikes.com/bikes/2007/SLAYER/slayer-50.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leo Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Piękny rower , moich marzeń http://www.orbea.pl/oferta.php?group=65&ta...id=061026140941 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kordzio Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Jakaś koszmarna ramka: banshee pyre lub viento, coś coś świętokrzyskiego : blur lt/heckler, albo coś pomarańczowego: p7, ewentualnie coś skrojonego na miarę u polskiego orła, wspartego na 130mm lisku. Do tego niezastąpiony krzysio król, na obwodzie szwajcarska precyzja i gumowy kontynent, biżuteria i korba od wyścigowej twarzy, reszta napędu prosto z ameryki. Hamulce, które dają nadzieję, lub takie idealnie na drogę. No i siodełko od włoskich mistrzów. Bardzo ciekawie to napisałeś, jak pierwszy raz przeczytałem to zrozumiałem tylko o co chodzi z liskiem i wyścigową twarzą, ale za drugim już rozszyfrowałem . Tylko powiedz mi co kryje się pod: na obwodzie szwajcarska precyzja i gumowy kontynent. Sądze, że chodzi o jakieś szwajcarskie kółka i opony, ale więcej nie wiem. Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 kontynent - continental a szwajcarska precyzja.... nie mam pojęcia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bal Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 DT Swiss ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Ja dalej obstaje przy enduro na ramie Giant Reign... Do tego AM 1, koła na Single Trackach, do tego napęd X.9 i Avidy siódemki z tarczami 8 cali. Jak liczyłem koszt całości to wyszło 11,5 tys i koło 13,5 kg Czyli wcale nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hudy Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Obręcze DT, piasty krzyś król (chris king), hamulce hope'y, lub hayes el camino (z hiszpanskiego droga), siodełko san marco , opony istotnie continental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marker Napisano 27 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Piękny rower , moich marzeń http://www.orbea.pl/oferta.php?group=65&ta...id=061026140941 Owszem, cudo. Jednak moim zdaniem wersja 06 jest o wiele ładniejsza Pobodnie jest z nowym Sabotage'm... Im nowszy tym brzydszy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.