Gość Tymoteusz Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Jestem ciekawy jaki jest wasz wymarzony rower... oczekuje na wasze propozycje Mercedesa wśród rowerów ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Mercedes MTB 2003 zadna rewelka a gdzies widzialem cene to grubo powyzej 10 tys. zl. no ale to tak odnosnie Mercedesow wsrod MTB :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Ja mam wymarzoną "stajnię": Jakiś cross lekki i szybki, obowiązkowo hardtail, na Sidzie i pełnym XTR Jakiś "maratończyk" czterozawiasowy, oczywiście na XTR, podobają mi się Gianty NRS... Jakaś duallówka, coś do streetu, do skoków, np Author A-gang Jakiś freeride. Tutaj nie znam szczegółów. Oczywiście osprzęt sainta, amor np Marzochi Monster :wink: rama jakaś _porządna_ Z tyłu ze 200 mm skoku, albo więcej A teraz rozumiesz że robisz ankietę i kupujesz ludziom wymarzone rowery? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Temat do kasacji :roll: tu masz to samo: http://www.xc-zone.piatki.com/forum/viewto...63475a1891e1caf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość romus Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Rowerki z kony i z Cannondale'a w cenie powyzej 15 tys. zl. na pozadnym amorku bombera... marzenie i XTR...hmmmm :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
user Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 TREK FUEL 100 Producent TREK Rozmiar 15,5", 17,5", 19,5", 21,5" Rama OCLV 120 Carbon (75mm - Rock Shox SID XC) Widelec Rock Shox SID Worldcup (80mm) z manetką Korby Shimano XTR Dźwignia przerzutek Shimano XTR Przerzutka Tylna Shimano XTR Przerzutka przednia Shimano XTR Kaseta Shimano XTR Dźwignia hamulców Shimano XTR Hamulce Avid SD Ultimate Piasty Bontrager Race X Lite Obręcze Bontrager Race X Lite Opony Bontrager Super X folding 26"/2,1" Kolory carbon cloth Waga kg Cena: 23990.00 ZŁ I CO ROBIMY WŁAMANIE DO IMPORTERA ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Co tam jest? neopren XTR? :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
user Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 MAM TYLKO JEDNO ZASTRZEZENIE CZEGO TREK NIGDZIE NIEPODAJE WAGI ROWERKÓW CHYBA NIEMA SIE CZEGO WSTYDZIĆ W TYM PRZYPADKU???????? WYOBRAŻCIE SOBIE ŻE TAKIMI MASZYNAMI NAJLEPSI KOLAŻE JEŻDZĄ PO MLEKO DO SKLEPU :wink: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KotBehemot Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 User - czy Ty musisz tak krzyczeć? Wyłącz tego caps locka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
user Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bass09 Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 co do tego ze wagi roweru w katalogu nie podaja , to wie ktos ile wazy rowerek kona cinder cone :?: :?: :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tymoteusz Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Eh ... uparł sie na tą Kone :]:]:] człowieku ja Ci mówie, zainwestuj w coś bardziej sensownego, jak ten Trek wyżej ... to już konkretny rowerek ...,ale znając życie to ta Kona waży z 12-13 kg ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jonny_B Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Moim marzeniem jest REKSIO!!! Zawsze marzylem o takim "bajku"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Moim marzeniem jest REKSIO!!! Zawsze marzylem o takim "bajku"... mialem Reksio z dwoma kolkami po bokach, ale moj 1-szy rower hehe to trojkolowiec BALBINA ! (kola plastikowe, dlugie siedzenie, na ciekawej ramie, napedzany na przednie kolo, bez zadnych lancuchow jak w tych najtanszych modelach, na ostrym napedzie - czyli jak sie kolo krecilo to pedaly tez musowo, no i kola pelne, z przodu atrapa lampy, kierownica jak w harleju!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 28 Lipca 2004 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Zanim ktokolwiek załozy temat nich poszuka wczesniej karol dobrze zauwazły temat juz takie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 28 Lipca 2004 Root Admin Udostępnij Napisano 28 Lipca 2004 Balbina... :lol: low rider .... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 1 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 ja mialem SZARIK'a..........z demontowalna rura gorna. kolor miedziany a ta rura zolta. mjut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 5 Sierpnia 2004 Root Admin Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 A tak na serio... jedyny rower, o którym teraz marzę, to składak! Szukam jakiegoś starego składaka! Jeżeli ktoś posiada taki i chce się go pozbyć, to walcie do mnie !!!! :mrgreen: ... Mówię serio! podpisano Zrozpaczony rowerzysta :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ZgReD Napisano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Ja poprosze kone Stab Primo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristo Napisano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 A tak na serio... jedyny rower, o którym teraz marzę, to składak! Szukam jakiegoś starego składaka! Jeżeli ktoś posiada taki i chce się go pozbyć, to walcie do mnie !!!! :mrgreen: ... Mówię serio! Nie mów, że Ci się ten Twój znudził . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 10 Sierpnia 2004 Root Admin Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Co ty... chciałem zrobić sobie DH na składaku (tzw. crashtest) - relacja byłaby podobna do tej przerzutki sram 9.0 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristo Napisano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 A już myślałem, że trzeba robić "ściepe" na składaka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Co ty... chciałem zrobić sobie DH na składaku (tzw. crashtest) - relacja byłaby podobna do tej przerzutki sram 9.0 :mrgreen: A kto miał pilotować (jechac na nim )ten składak ?? Kanikaze już dawno nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 chcialem napisac ze jakiegos weterana Kamikadze z Japonii mozna by poszukac ale to by bylo niedorzeczne i nie logiczne mozna powiedziec "dzis prawdziwych kamikadze juz nie ma" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 10 Sierpnia 2004 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Chyba ze wziąć kogoś z muzułmanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.