inferek Napisano 9 Marca 2009 Napisano 9 Marca 2009 Hehehe... myśle ze 100 km to max na wypełnienie całego dnia. Mówiąc o setce nie bylo moim celem nabijanie kilometrow bardziej im wiecej tym lepiej, ale tez z rozsądkiem
DAMIAN24 Napisano 13 Marca 2009 Autor Napisano 13 Marca 2009 chłopaki módlcie się o dobrą pogodę, patrzcie co się dzieje na śnieżce(schronisko się wali), ciekawe czy na święta lepiej będzie wskoczyć na rower czy na snowboard, chociaż po śniegu też się da jeździć
DAMIAN24 Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Napisano 4 Kwietnia 2009 święta już niedługo więc myślę, że trzeba wymienić się jakimiś kontaktami, od razu zaznaczam, że ja w Karpaczu internetu mieć nie będę. A więc to mój numer telefonu 517221778. I prosiłbym, żebyście podali swoje. Aha i mniej więcej w którym dniu będziecie mogli jeździć? Chociaż najlepiej we wszystkich
inferek Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 Ja poniedziałek, wtorek, środa,... świąt tam nie spędzam a jedynie wpadam pojezdzic. Pogoda ładna sie zapowiada; pewnie sam przyjade bo rockrider odpadł(tak mowil przynajmniej).
Sel Napisano 4 Kwietnia 2009 Napisano 4 Kwietnia 2009 inferek myślisz o jednodniowym wypadzie ? Jak tak to pewnie i ja byłbym chętny ;-)
inferek Napisano 5 Kwietnia 2009 Napisano 5 Kwietnia 2009 Więc rowery na dach i mozemy jechac. Bardziej jednodniowy. Tyle że musze wiedziec na 100%, ze ktos jest chetny i pojedzie.
Mod Team Odi Napisano 4 Lipca 2009 Mod Team Napisano 4 Lipca 2009 Znajdzie się ktoś chętny na wspólną jazdę na początku sierpnia (mniej więcej w dniach 3-7)? Planuję w tych dniach wybrać się z bratem i rowerami na krótki urlop i miło by było pojeździć z kimś kto zna ciekawe trasy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.