Skocz do zawartości

[karpacz] wspólna jazda

DAMIAN24

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hehehe... myśle ze 100 km to max na wypełnienie całego dnia.

Mówiąc o setce nie bylo moim celem nabijanie kilometrow :) bardziej im wiecej tym lepiej, ale tez z rozsądkiem :rolleyes:

Napisano

chłopaki módlcie się o dobrą pogodę, patrzcie co się dzieje na śnieżce(schronisko się wali), ciekawe czy na święta lepiej będzie wskoczyć na rower czy na snowboard, chociaż po śniegu też się da jeździć :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

święta już niedługo więc myślę, że trzeba wymienić się jakimiś kontaktami, od razu zaznaczam, że ja w Karpaczu internetu mieć nie będę.

A więc to mój numer telefonu 517221778. I prosiłbym, żebyście podali swoje. Aha i mniej więcej w którym dniu będziecie mogli jeździć? Chociaż najlepiej we wszystkich ;)

Napisano

Ja poniedziałek, wtorek, środa,... świąt tam nie spędzam a jedynie wpadam pojezdzic.

Pogoda ładna sie zapowiada; pewnie sam przyjade bo rockrider odpadł(tak mowil przynajmniej).

Napisano

Więc rowery na dach i mozemy jechac. Bardziej jednodniowy.

Tyle że musze wiedziec na 100%, ze ktos jest chetny i pojedzie.

• 2 miesiące temu...
  • Mod Team
Napisano

Znajdzie się ktoś chętny na wspólną jazdę na początku sierpnia (mniej więcej w dniach 3-7)? Planuję w tych dniach wybrać się z bratem i rowerami na krótki urlop i miło by było pojeździć z kimś kto zna ciekawe trasy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...