Skocz do zawartości

[karpacz] wspólna jazda

DAMIAN24

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na święta wielkanocne(10-14 kwiecień) jadę do Karpacza i szukam jakiegoś miejscowego, który mógłby mnie poprowadzić po jakiś ciekawszych szlakach. Preferuje jazdę w terenie, żeby było jak najmniej asfaltu. Teraz pytanie czy znalazł by się ktoś z kim mógłbym pojeździć?

Prosiłbym pisać na PW lub GG: 11208971.

Pozdrawiam

P.S. Jeżeli temat nie pasuje do tego działu to prosiłbym o przeniesienie

Napisano

Jeśli znalazłaby się tak owa osoba to też bym sie przejechał chociaż jednego dnia ;]

Po całym okresie jedzenia przyda sie troche aktywnego wypoczynku :(

Napisano

Co prawda jestem z dolnego sląska, ale w tamtych terenach bylem tylko raz i to pieszo... także wiem gdzie jest tylko Świątynia Wang, Śnieżka i biedronka :icon_wink:

Napisano

heh, ja też już byłem w karpaczu i widziałem te miejsca co ty, jak wchodziłem na śnieżkę to miałem nawet okazje zobaczyć dwóch rowerzystów(ciekaw jestem czy mieli pozwolenie). Ale jak nikogo nie znajdę to sam będę poznawał nieznane

Napisano

Mapkę jakąś zakupimy i uderzymy w nieznane, ja mam jedynie jeden dzien wiec za duzo nie zwiedze, ale pod 100km można machnąć o ile sił starczy.

Napisano

zobaczymy to początek sezonu więc nie wiem jak 100 po górach wyjdzie, ale myślę, że jak by się uparł to bym ujechał(jako całodniowy wypad).

inferek a ty jeździsz coś bardziej enduro czy XC

muszę jeszcze zaznaczyć, że ja będę mógł jeździć w dniach 11-13.04 bo 10 wieczorem przyjeżdżam a 14 po południu wyjeżdżam.

Napisano

W stu km oczywiscie się zawierała myśl całodniowego wypadu ;]

Hmm enduraka nie mam, wręcz przeciwnie, lekkiego karboniaka... jeżdże tam gdzie mnie oczy i moja bujna wyobraźnia niesie (niekoniecznie wiąże sie to z rosądkiem) czasem grzecznie po szosie, innym razem na złamanie karku w dół :thumbsup:

Napisano

no to widzę, że jakoś byśmy się zgrali(mimo różnicy rowerków), chociaż ja preferuje tylko i wyłącznie teren(z małymi wyjątkami), a dokładnie to którego dnia będziesz miał czas na jazdę?

Napisano

Ja osobiscie celowałbym w 13stego, choc pewnie wszystko moze ulec zmianie

Nawrotku rower złóż to pogadamy, ale przydałbyś sie bo z czechosłowackimi kelnerkami potrafisz sie dogadac :P

Napisano

no niestety ja akurat w Karpaczu będę a nie w szklarskiej więc zobaczymy. Chociaż szklarska jest niedaleko od Karpacza więc jednego dnia można pojechać do szklarskiej.

P.S. Ale najbardziej mi zależy, żeby objechać okolice Karpacza

Napisano

nie, na miejscu jak przyjadę to będę się zastanawiał. Mam 3 dni jazdy a wszystko będzie zależało od pogody i grupy z jaką będę jeździł, poza tym mam nadzieje, że jednak jakiś lokales się pojawi

Napisano

Jak cos to tez sie pisze. W sumie wszystko jedno gdzie, tylko spora przeszkoda moze byc snieg. W tym roku spadło go duzo i jak nie bedzie wysokich temp. w gorach to w kwietniu bedzie go jeszcze sporo. Zwalszcza tam gdzie Nawrotek pisal, na polanie Jakuszyckiej :icon_mrgreen:

Napisano

mi tam śnieg nie straszny, najgorszą rzeczą to będą chyba wtedy przemoczone ubrania. Zastanawiam się, żeby zaatakować śnieżkę, wie ktoś może czy dużo tam strażników chodzi albo czy można załatwić pozwolenie na wjazd?

Napisano

Śniezka w kwietniu do chybiony pomysł. Powyzej Strechy jest zakaz wjazdu rowerem i pozwolenia w zaden sposob nie zalatwisz.

Napisano

rockrider w kwietniu w Karpaczu na 90% będzie śnieg, może nie jakoś dużo ale będzie leżał. A śnieżka to tylko takie moje rozmyślanie, bynajmniej zależy mi, żeby pojeździć sobie po jakiś fajnych singlach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...