witer26 Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 witam chciałem się zapytać czy do NS SURGE można włożyć amor o skoku 180mm?? i jaki jest przedział skoków amorów w tej ramie z góry dziękuje za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mane Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Zalecany skok amora do surge'a to 120-160mm. Po zamontowaniu amora 180mm stracisz gwarancję. Ale nie sądzę, żeby to zaszkodziło tej ramie. Ale z drugiej strony sądzę, że 160mm spokojnie wystarcza do ram tego typu i geo jest idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witer26 Napisano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 aha to gwarancje utracę no masz racje 160mm spokojnie mi starczy a chciałem kupić 66 albo 888 z regulowanym skokiem wiec dlatego się pytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.