Kosu85 Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Witam wszystkich Czekając dziś na autobus z nudów udałem się do pobliskiego Go Sporta i ujrzałem tam ten rower: http://www.go-sport.com/fiche-technique-Cy...P_08-19393.html Rower ma bardzo ładną ramę z rurek o zmiennym przekroju z opisu wynika, że tylne widełki są carbonowe, z czym jednak bym polemizował. Osprzęd to Campa Xenon, korby Truvativ IsoFlow, koła Miche (z kulkowymi piastami) i carbonowy widelec. Wedle opisu całość waży 9,8kg. Moje pytanie brzmi co o nim sądzić? Czy wart swojej ceny 2tys PLN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 A w którym Go-sporcie byłeś? Bo bym sobie chętnie obejrzał ten rower na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosu85 Napisano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Byłem w Go Sporcie w Jankach. Chcesz go obejrzeć pod kątem kupna czy z ciekawości? Bo to chyba ostatnia sztuka. Został w rozmiarze 53cm chociaż według mnie to zaniżona numeracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Pod kątem wykonania ramy bo o szosach Go-sportu pierwszy raz słyszę. Kupować na pewno nie będę, możesz być spokojny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.