DAMIAN24 Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 jako, że jeżdżę na tym siodełku od 8 miesięcy mogę zamieścić jakąś opinie: siodełko waży 190gram używając go na dłuższych trasach(100km) mogę stwierdzić, że idealnie pasuje do mojego tyłka . Jest twarde ale świetnie wyprofilowane dzięki czemu jazda na nim jest dość komfortowa(pisze tak ponieważ, wcześniej używałem siodła żelowego, które wiadomo było wygodniejsze ale 2 razy cięższe). Po siodełku mimo mojej dość ostrej jazdy nie widać zmęczenia, wygląda jak nówka(nie ma żadnych wytarć, obtarć i odbarwień) choć przeżyło już kilka wywrotek i kąpieli błotnych. Jeżeli miał bym kupować drugie siodło myślę, że kupiłbym takie samo - jeżeli chodzi o jazdę enduro, do XC szukałbym lżejszego. SIODŁO naprawdę warte polecenia
aanzee Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Po pierwsze - witam - bo to mój pierwszy post ( choć przeglądam forum od jakiegoś czasu) Po drugie - jeździsz z pampersem czy bez:)? Czy to według Was dobry pomysł pomykać na tym siodle bez spodenek z wkładką? Mam to siodło od jakichś trzystu km i jakoś powoli mi się tyłek przyzwyczaja. Chociaż i tak jest o niebo lepiej niż na siodełku seryjnie montowanym w A4
DAMIAN24 Napisano 2 Lipca 2009 Autor Napisano 2 Lipca 2009 czasem jeżdżę z pampersem czasem bez. ale nawet jak jadę bez pampersa to nie narzekam na komfort
Rekomendowane odpowiedzi