DAMIAN24 Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 jako, że jeżdżę na tym siodełku od 8 miesięcy mogę zamieścić jakąś opinie: siodełko waży 190gram używając go na dłuższych trasach(100km) mogę stwierdzić, że idealnie pasuje do mojego tyłka . Jest twarde ale świetnie wyprofilowane dzięki czemu jazda na nim jest dość komfortowa(pisze tak ponieważ, wcześniej używałem siodła żelowego, które wiadomo było wygodniejsze ale 2 razy cięższe). Po siodełku mimo mojej dość ostrej jazdy nie widać zmęczenia, wygląda jak nówka(nie ma żadnych wytarć, obtarć i odbarwień) choć przeżyło już kilka wywrotek i kąpieli błotnych. Jeżeli miał bym kupować drugie siodło myślę, że kupiłbym takie samo - jeżeli chodzi o jazdę enduro, do XC szukałbym lżejszego. SIODŁO naprawdę warte polecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aanzee Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Po pierwsze - witam - bo to mój pierwszy post ( choć przeglądam forum od jakiegoś czasu) Po drugie - jeździsz z pampersem czy bez:)? Czy to według Was dobry pomysł pomykać na tym siodle bez spodenek z wkładką? Mam to siodło od jakichś trzystu km i jakoś powoli mi się tyłek przyzwyczaja. Chociaż i tak jest o niebo lepiej niż na siodełku seryjnie montowanym w A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 czasem jeżdżę z pampersem czasem bez. ale nawet jak jadę bez pampersa to nie narzekam na komfort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi