GACEK78 Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Witam,mam pytanko,czy tarcza xtr spasuje do hamulców deore br-m535,chodzi mi czy ten aluminiowy pałąk nie bedzie ocierał o adapter bądz tez o sam zacisk.Mam zwykłą tarcze 180mm niestety jest od nowowsci krzywa i podatna na wibracje,za nic nie idzie dojść z nią do ładu,ociera o klocki i nie mogę tego wyregulowac, xtr powinna byc sztywniejsza i mam nadzieje ze lepiej wykonana,może ktoś ma takie zestawienie,proszę o porady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GACEK78 Napisano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Widzę ze nikt z takowego zestawienia nie korzysta więc nie pozostaje nic innego jak odpowiedzieć samemu,tarcza już na kole jest i nie ma mowy o konflikcie,od końca pałąka do zacisku mamy grubo ponad centymetr miejsca,zresztą tarcza od strony zewnętrznej jest płaska,pałąk wystaje od wewnątrz.Co do wykonania to jest to czego szukałem,rękami już jej nie idzie giąć,jest sztywna i o to chodziło,szkoda ze tylko cena taka jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.