ladybird Napisano 27 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ja będę..i właśnie w ten sposób się umawiamy...miejsce i czas podane.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick93 Napisano 28 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dlaczego akurat o 18:00 ? Może by tak inna godzina? Z powodu że nie jestem z Puław to nie wiem czy to nie za późno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ladybird Napisano 29 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 to jest godzina o której tradycyjnie masy się odbywają...proszę wejdż na strony takie jak chociażby ta http://www.masa.waw.pl/ lub ta http://www.masakrytyczna.krakoff.info/ i dowiedz sięwięcej o tej świetnej inicjatywie...nasza w porównaniu z nimi wypada blado...ale spróbujmy coś razem wykombinować żeby było nas coraz wiecej...a może ejdnak uda Ci się być na 18 tą ja pracuję dlatego ta godzina mi odpowiada.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jama Napisano 31 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Będę. Za godzinkę wyruszam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcupine Napisano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Będzie w piątek Masa bo może przyjedziemy z kumplem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ladybird Napisano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Będzie p.s. cuore i cała reszta masowiczów...jeśli to możliwe to proszę...zaczekajcie trochę na mnie...postaram się dojechać później... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuore147sportivo Napisano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Ok ladybird - Masowicze poczekają na Ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuore147sportivo Napisano 25 Września 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Witam. Zapraszamy na kolejną Masę , tj. dzisiaj o 18:00 przed głównym wejściem do Galerii Zielonej w Puławach... Wystarczy rower ze sprawnymi hamulcami.. Na ostatniej Masie było "w porywach" aż 5 osób .. ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuore147sportivo Napisano 30 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Zimno,ciemno i jeszcze deszcz pada,ale... Dzisiejsza Masa Krytyczna odbędzie się i dlatego zapraszam wszystkich pasjonatów dwóch kółek na spotkanie o godzinie 18:00 przed Galerią Zieloną w Puławach. Oczywiście o tej porze roku pożądanymi akcesoriami w rowerze powinny być lampki oraz...dobre hamulce( pozdrawiam kierowcę srebrnej mazdy )) ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuore147sportivo Napisano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 A może by tak w najbliższy piątek ruszyć z Masą? O 18:00 pod Galerią Zieloną w Puławach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcupine Napisano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 A jest szansa na jakąś większą frekwencje? bo może ja z kumplem bym się pojawił, raz już byliśmy na chwile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuore147sportivo Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Wezmę ze sobą brata,o ile nie będzie padało mocno,i na pewno przyjedziemy... Może ktoś jeszcze z uczestników ubiegłorocznych Mas pojawi się... Poszukam i popytam ludzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ladybird Napisano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam Ja chcę przyjechać..szosą będę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuore147sportivo Napisano 1 Maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Masa kwietniowa odbyła się. Trochę statystyk: - 100 procent uczestników przyjechało rowerami Kellys - połowa miała kaski a druga połowa pojawiła się bez kasków - wszyscy wykazali chęć pojawienia się na kolejnej Masie. Czyli byliśmy ja i mój brat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ladybird Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Czy ktoś przyjeżdża w piątek? Już możliwe że Puławy od strony Kazimierza będą otwarte, gdyż woda na Wiśle opada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ladybird Napisano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Niestety nikt nie przyjechał oprócz mnie na majową masę. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuore147sportivo Napisano 2 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Niestety,ale w piątek zaniemógł mi samochód i nie mogłem dojechać na Masę... A pokonanie 140 km na rowerze do Puław jest na razie dla mnie kosmicznym wyzwaniem...Postaram się pojawić na następnej Masie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ladybird Napisano 2 Czerwca 2010 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Szkoda bo miałam nadzieje że siębędziemy widzieć. Chyba sięjuż domyślam, gdzie teraz mieszkasz cuore mnie na masie czerwcowej może nie być, gdyż bioręurlop, mojąmoją szosę pod pachę i jadę sprawdzić podhalańskie asfalty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuore147sportivo Napisano 15 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2010 W końcu Masa Krytyczna przybrała trochę większy masowy rozgłos... Najbliższa odbędzie się 24 września w piątek,ale tym razem na skwerze pod Urzędem Miasta przy fontannie. A oto bliższe informacje: http://www.forum.pulawy.pl/thread-2356.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anulkaa Napisano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 W tym roku w Puławach coś się szykuje? Czy temat umarł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuore147sportivo Napisano 10 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Teraz wszelkie informacje na temat Masy dostępne są na stronie www.ipulawy.pl w zakładce forum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.