Skocz do zawartości

[hydrauliki] Zacisk M965, klamka M775-jaki przewód?

Ma4Ti

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w temacie-mam zacisk XTR M965, do niego mam zamiar dokupić klamkę XT M775, jednak pozostaje kwestia przewodu która...jest troszkę zawiła wink.gif Mianowicie-patrząc po zdjęciach można wywnioskować że do zacisku na pewno podejdzie przewód sm bh96 jednak obawiam się że do klamki już nie podpasuje ;] Zauważyłem jednak że przewód do Saint'a tj. sm bh63 bodajże, ma mocowanie do zacisku podobne jak w bh96, a do klamki w teorii chyba pasujące do m775. Kwestia tego czy tak jest faktycznie-nie chce wtopić niepotrzebnie kasy wink.gif Jak myślicie podejdzie takie coś? Może macie zupełnie inny pomysł jak to ze sobą zgrać? Pozdro

Napisano

Tylko z tymi końcówkami jest tego typu problem że odpowiedniej do M965 jeszcze nie spotkałem, przeglądałem kilka sklepów internetowych i allegro, ale nic nie było. Wszystkich sklepów na pewno nie przejrzałem bo w ciągu dwóch dni to jest prawie niemożliwe biorąc pod uwage ograniczony czas, jeśli wiesz gdzie moge to w ogóle dostać to podeślij link, na pewno nie tylko ja na tym skorzystam ;]

Napisano

A jak jest z klockami hamulcowymi m765? Do XT 2008 m775 będą również pasować. To jest takie szybkie pytanie.

Przepraszam, że się dopinam z pytaniem nie do tematu.

Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...