Skocz do zawartości

Jura szukam trasy:)

cusek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Panowie potrzebuje trasy startującej i kończącej w Zawierciu(znajomi), chcę zrobić około 100km:)

Styl oczywiście XC:)

Czekam na propozycje.

Napisano

To takich tras bez liku np.Zawiercie Ogrodzieniec (asfalcik jakieś 10 km) potem wbijasz na czerwony orlich gniazd i lecisz albo na Kraków albo na Częstochowe polecam na Częstochowe lecisz do Olsztyna i z powrotem :D 100 wyjdzie spokojnie :D

To takich tras bez liku np.Zawiercie Ogrodzieniec (asfalcik jakieś 10 km) potem wbijasz na czerwony orlich gniazd i lecisz albo na Kraków albo na Częstochowe polecam na Częstochowe lecisz do Olsztyna i z powrotem :D 100 wyjdzie spokojnie :D A kiedy chcecie smigać ? może bym się wybrał.

Napisano

Hmm, planuje chyba 28 marca, jeśli pogoda będzie pociąg z RŚL, dojechałbyś tu jakoś, darth z tego forum może pojedzie.

Napisano

Pociąg mam z Sosnowca jak by co to sie zmówimy na dworcu w Zawierciu choć bardziej pasowało by mi 29 :thumbsup: w niedziele odezwij się do mnie tydzień wczesniej to się dogadamy .Jak by co to powinno być nas troje (stała ekipa Jurajska :P )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...