skeletor Napisano 1 Marca 2009 Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Witam. Czy wie ktoś co dzieje się z forumszosowe.org od kilku dni nie działa. Czy będzie jeszcze działać? Jak coś wiecie dajcie znać. Do administratorów forumrowerowe.org to nie jest część reklamy po prostu chce dowiedzieć się co dzieje się z tamtym forum. Na forumszosowe.org często użytkownicy podawali tą stronę i pomyślałem że znajdę tu odpowiedź Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 1 Marca 2009 Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Przecież to forum działa, więc w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skeletor Napisano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 To nie wiem co jest nie tak. Na żadnej wyszukiwarce nie mogę otworzyć tej strony. Ani na IE ani na FIREFOX i sciagnalem opere i też nic. Internet mam podzielony przez router. Przez kilka dni działało normalnie, ale później padło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quattro Napisano 1 Marca 2009 Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 U mnie też działa non stop, nie było żadnych przerw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
btrx Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 rowniez bez problemu, wszystko ok. moze zapora systemowa nie dopuszcza cie do strony czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niedziowiedz Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Potwierdzam wystepowanie problemu, kilka dni temu tylko co ktores wejscie mi sie udawalo, od dwoch dni strona w ogole nie dziala. Probowalem przez anonymouse.org zeby zweryfikowac, czy to tylko u mnie, ale rowniez nie dzialalo. Moze to jakis problem na laczach niektorych operatorow lub serwerach DNS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leppido Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Od dwóch tygodni są u mnie problemy z połączeniem na szosowe.org. Teraz nie działa w ogóle. Ani w domu, ani łącząc się przez hotspot w mieście, ani w przeglądarce na telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 A nie macie namiarów do administratorów? Może trzeba by się z nimi bezpośrednio skontaktować i wyjaśnić, co się dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Mają problem z serwerem niby w tą środę ,czyli dziś ma być wszystko na git,ale to się okaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patriota Napisano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dalej nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avga Napisano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 u mnie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Nadal coś z serwerem i działa jakby chciało ale nie mogło -kiszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olecki Napisano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Nic. Ładuje się i ładuje.....i załadować nie che. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Od 3 dni ani razu nie udało mi się wejśc na forum ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Działa bardzo sporadycznie.Udało mi się wejść ,niestety żadnych wieści kiedy naprawią usterkę -trzeba czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Coś tam chyba grzebią http://forumszosowe.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 No najwyższy czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Działa jak należy, przynajmniej chwilowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.