Skocz do zawartości

[Rower]Która wersja Reign'y jest prawdziwa ?

Nemo7

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zainteresowałem się Giantem Reign 1 na 2009r. i wygląda całkiem fajnie. Jednak na kilku różnych zdjęciach i na żywo wygląda inaczej jest tak jakby w trzech wersjach. Na zagranicznej stronie Gianta wygląda tak http://www.giant-bicycles.com/_upload_au/b.../700_reign1.jpg posiada koła XT, damper RP2, czarne piasty, złoty wahacz i o ile się nie mylę hamulce Hayes. Na polskiej stronie http://www.giant-bicycles.com/_upload_pl/b...Reign-1_700.jpg posiada koła WTB, damper DHX 4.0, złote piasty, czarny wahacz.

Na żywo natomiast widziałem go i miał koła WTB, damper DHX 4.0, złoty wahacz i piasty oraz hamulce Elixir R. Czy jest kilka wersji które można dostać, czy to po prostu do zdjęć je tak montowali ? I czy ta wersja którą ja widziałem jest ostateczna i w jeżeli go zamówię to taką dostane ?!

giant na Polskę może się róznić od gianta dla innych krajów. z reguły gianty na Polskę są też gorzej osprzętowione niż te na np Stany - taka polityka.

czy giant którego widziałeś to na pewno ten sam model co oglądany na stronie (są przecież rózne wersje 2,1,0) - czy moźe źródło jego pochodzenia nie jest polskie?

to co zamówisz i to co dostaniesz zależy od tego o co się spytasz sprzedawcę - proponuję wykonać telefon do sklepu i dopytać szczegółowo jak to wygląda.

sklepy ściągają sprzęt z róznych źródeł - np extreme shop ma nie tylko poisony z Niemiec ale też wiele z asortymentu sprzedawanego u siebie - np mineciaki.

ja widziałem w sklepie Reign-a 1 w takiej specyfikacji jak na polskiej stronie, chociaż czasem zdarzają się wersje trochę różniące się częściami. Mój Giant Reign 2 miał siodełko WTB Silverado SLT a w specyfikacji jest inne dużo gorsze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...