jama100 Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ma ktos jakies doswiadczenia z tym modelem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dred123 Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 ja nie miałem, ale rower super, bo to Merida. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 ja nie miałem, ale rower super, bo to Merida.pozdrawiam noo to rzeczywiście jest argument zakupowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dred123 Napisano 5 Marca 2009 Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 a dlaczego nie. Jeśli wybiera sie rower do pewnej sumy i wybór marki która jest znana ,uznawana za dobra jakościowo jest jednym z powodów aby wybrać ten rower. Dochodzi jeszcze rozmiar ramy i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 5 Marca 2009 Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Dlaczego nie? Bo na przyklad inna firma, wcale nie gorsza ma w swojej ofercie duzo lepszy rower w porownywalnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimacork Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 witam Dlaczego nie? Bo na przyklad inna firma, wcale nie gorsza ma w swojej ofercie duzo lepszy rower w porownywalnej cenie. mozesz jasniej? wlasnie przymierzam sie do zakupu i szala przechylala sie na korzysc meridy, co prawda matts`a 40-d ale moze wiesz cos, czego ja nie wiem, a przyznam ze wiem malo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 6 Marca 2009 Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Wiem tyle, ze napis na ramie niczego nie gwarantuje. Jezeli myslisz o tym rowerze: http://www.rowerymerida.com.pl/rowery2.php...r=67&id=453 to mysle, ze za 1900 zl to zadna rewelacja. Polecam lekture watkow o rowerach w tym przedziale cenowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.