grynio Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Wylatuje mi koło tylne... W serwisie mówili, że to wina szybko zamykacza(ze trzeba wymienić) ale dałem koło kolegi na zwykłych śrubach i mi też koło wyleciało... czy to może być winna wyjechanej ramy lub haka?? Jakieś sugestie co mam zrobić bo nie chce wymieniać ramy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wax Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 A może za słabo zaciskasz/zakręcasz piastę tym szybkozamykaczem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grynio Napisano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 nie...wystarczająco mocno dokręciłem, z reszta wcześniej tak samo przykręcałem i nie spadało...naprade niewiem co moze być... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernest Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 ja miałem tez dartmoora i to samo mi sie stało a to było z tego powodu że chaki już były wytarte pamiętam zze coś wtedy tam podłożyłem tylko teraz niewiem już co ale wiem ze potem koło siedziało i nic się z nim nie działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.