Ecia Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja kupiłam w zeszłym roku i kompletnie nie działała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalony Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ja również w poprzednim roku zakupiłem, kilkanaście razy napompowałem koła i się zepsuła... Z pompką z Tesco miałem podobnie, także pompki z marketów odradzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skiba_TG Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 heheh dziwne, bo ja mam pompke z kaufland'a i jakos ciagnie ze mna:D a juz papowalem nia nie raz a zeby nie bylo OT to mam z ubieglego roku bluze z lidla i trzymie sie bdb mimo ze troche cienka jest, ale mi wystarcza @gilgamesz - tak oddycha i to wzorowo mokry pod nia jeszcze nie bylem chyba ze z deszczu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilgamesz Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Ale czy ona choc troche oddycha,czy też po krótkiej jeździe spływasz potem pod spodem?Przeważnie te przeciwdeszczowe to takie małe sauny(przynajmniej te tańsze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadius88 Napisano 8 Marca 2009 Udostępnij Napisano 8 Marca 2009 Zostało u kogoś coś jeszcze? Jeśli tak to kupcie mi skarpetki 43/44 i wkładki rozmiar 44/45 ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No to ja też bidon - na razie wyparzałem 2 razy, trzeci gorącą herbatą i jeszcze trochę cuchnie plastikowo... ale plus że "na zimno" tego nie czuć Inna sprawa że mam go zamiar jako termosu (także na uczelnię) używać, więc gdyby nie podołał to trochę kiszka, trzeba kupić alu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 10 Marca 2009 Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Bidony miały chyba największe wzięcie Też zakupiłem jedną sztukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturro Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Nie chce ktoś czasem koszulki odkupić - kolor czarny, rozmiar L - cena 40zł. Kupiłem ale niestety się okazało, że jest troszkę za duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonq Napisano 3 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 OdświeŻę temat. Znalazłem na znanym serwisie aukcyjnym te liczniki z lidla za... 50 PLN !! Ponad sto sprzedanych. To sie nazywa robić interesy. W lidlu on bodaj 26 kosztował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.