garbinet Napisano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Słuchajcie a jak ta impreza ogólnie wygląda? jakieś wpisowe są ? jakieś fanty? bo ja kompletnie nic nie wiem, a zna ktoś trasę ? dajcie znać, to może bym sie chociaż z nią zapoznał przed startem, no może się zdecyduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 14 Marca 2009 Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;#entry558259 <- wszystko w tym temacie oraz www.kujawiaxc.pl <- regulamin Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garbinet Napisano 14 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 dzięki, właśnie tak sobie oglądałem stronkę i zapoznałem się z regulaminem : hehe ile jest kółek dla elity przewidzianych >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garbinet Napisano 23 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Ja tu widzę że odbiegliśmy od głównego tematu hehe to ma ktoś wolne miejsce a będzie jechał do Chodzieży ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.