garbinet Napisano 26 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witam serdecznie, jestem niezmotoryzowanym studentem z Bydgoszczy i pragnę zapytać czy ktoś z tego właśnie miasta będzie startował w Chodzieży i jedzie samochodem? jeśli tak proszę o odpowiedź na pewno będzie raźniej podczas podróży,jeśli oczywiście mógłbym się zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 26 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 pytaj na: www.bydziapower.pl/forum na pewno ktoś będzie jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Dojazd z bydgoszczy do chodzieży przy pomocy pkp nie powinien przysporzyć tobie problemów. Pociąg wyjeżdża z bydgoszczy o 5:53, w chodzieży jest o 8:00. Centrum miasta skąd startuje wyścig zauważysz bez problemu - jest to około 300m na wprost od pkp. Powrotny masz o 16 oraz 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garbinet Napisano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 hehe jeśli się wyrobię na tą 16 bo już PKP też brałem pod uwagę, w sumie nie jest źle a Wy będziecie ? bo to mój pierwszy start w SKANDIA, jak oceniacie imprezkę ? ja miałem dobrą 4-letnią przerwę w maratonach,ale stwierdziłem że muszę do tego wrócić bo to super sprawa jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaxp Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Na maratony chce zacząć jeździć w tym roku i chętnie bym się wybrała do Chodzieży bo nie jest to aż tak daleko od Bydgoszczy a co do transportu to może i by się znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonspell79 Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Cześć, Ja będę się wybierał do Chodzieży,bo rok temu trasa była "zacna" . Transport samochodem, ale jeszcze nie wiem czy będę miał miejsce. Jest jeszcze sporo czasu, ale dam znać przed imprezą. Tydzień wcześniej Murowana Goślina - tu też się wybieram Pozdr, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garbinet Napisano 27 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 a ta Goślina to z jakiego cyklu jest maratonów ? karolaXP no jak coś to jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonspell79 Napisano 27 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Powerade MTB Marathon - http://www.mtbmarathon.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garbinet Napisano 28 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 a sam jedziesz ? może bym się skusił na ten MEGA, bo z kondycją chyba się jeszcze nie wyrobię do tego czasu hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonspell79 Napisano 1 Marca 2009 Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Do kwietnia jeszcze trochę czasu, więc na pewno aktywuje się ten wątek na tydzień, dwa przed zawodami. Na teraz to chyba sam, ale kolega pytał o te zawody, więc sam jeszcze nie wiem. Może przed zawodami trochę pośmigamy? Można by zebrać kilku bikerów i wybrać się w teren. Odwiedzaj "Grupy regionalne - Kujawsko-Pomorskie" tam umawiamy się na jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garbinet Napisano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 ja to muszę najpierw doprowadzić swoją kondyję do ładu i składu i etedy można wyjść do ludzi hehe ale myślę niebawem z chęcią gdzieś bym pośmigał szczególnie że za dużo terenów bydgoskich nie znam, ale wczoraj natomiast byłem sobie w miejscowości Włóki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaxp Napisano 1 Marca 2009 Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 też nie raz bywam na Włókach ) Ja zapraszam w okolice Ostromecka super tereny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 1 Marca 2009 Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 W Ostromecku w tym roku tak jak w zeszłym organizowana jest jedna z edycji cyklu KujawiaXC, na który serdecznie zapraszam www.kujawiaxc.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garbinet Napisano 1 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 no w rejony OStromecka na pewno zawitam, snuffi a jakie dystense są na tym wyścigu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 1 Marca 2009 Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 W tym roku proponujemy formułę czasową a nie dystansową, wyścig kategorii ELITA ma trwać 1,5h (tzn czas zwycięscy) i po takim czasie kończymy wyścig. Dystans 1 pętli możesz znaleźć na stronie podanej wyżej. Będzie nieznacznie zmieniony do dystansów zeszłorocznych. Pierwsza edycja już 22.03 w Myślęcinku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garbinet Napisano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 czyli jak dojedzie zwycięzca to reszta już nie ma po co jechać ?> bo nie bardzo rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 2 Marca 2009 Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 powiedzmy że jest wyścig, jesteś na prowadzeniu, mija 1,5h wyścigu i nie ważne ile kółek zrobiłeś czy 3 czy 8 wygrałeś, a jak ty skończysz to wszyscy kończą. Albo inaczej wygrywa ten który w czasie 1,5h zrobi jak największą liczbę okrążeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Nie wiem dokladnie, ale mysle ze wygladac bedzie to tak. Mija 1.5h wyscigu kazdy dokancza okrazenie tam decyduje liczba kolek jaka dany zawodnik przejechal (czolowka pewnie bedzie miala kilka kolek wiecej ). Mysle ze przed wjazdem na ostatnie kolko bedzie informacja ze to ostatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Czemu zrezygnowano z tradycyjnego XC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ależ to jest tradycyjne XC, wyszło by na to samo jak byśmy podali liczbę okrążeń która była by wynikiem podzielania 1,5h przez średni czas okrążenia zwycięscy w 2008. Chodzi o to by wyścig trwał tak jak prawdziwe XC czyli to 1,5h dla elity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeks Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 A jak wygląda sytuacja w juniorach i młodzikach? ( już nie pamietam jakie były dokładnie kategorie ) ile będzie trwał wyścig dla tych kategorii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snuffi Napisano 3 Marca 2009 Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Przenieśmy się do tematu http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=47741 postaram się udzielić tam wszystkich odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garbinet Napisano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 ja się zjawię, ale pewnie z postaci widza hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 nie zartuj potem bedziesz musial rok czekac. Tez raz tak zrobilem i zalowalem. Lepiej przygotuj maszyne i staw sie na starcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolaxp Napisano 9 Marca 2009 Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ja w tamtym roku byłam jako widz na kujawi a w tym roku na bank wystartuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.