speed2 Napisano 26 Lutego 2009 Napisano 26 Lutego 2009 Witam mam pewien problem gdyż jest mi potrzeba uszczelka tłumika olejowego od sr duro na obrazku który dołączyłem jest zaznaczona ta uszczelka i tu mam pytanie gdyż jest ona bardzo trudno dostępna, czym mogę ją sensownie zastąpić tak aby wszystko działało jak należy, może ktoś z wasz wie gdzie ją można dostać lub sam posiada taką bardzo proszę o odpowiedz Z góry dzięki
Andrew Napisano 26 Lutego 2009 Napisano 26 Lutego 2009 Taką uszczelkę dokupisz w każdym sklepie z uszczelkami, simmeringami, oringami itp. Weź do sklepu tłumik i korek żeby dokładnie dopasować nowy oring.
speed2 Napisano 26 Lutego 2009 Autor Napisano 26 Lutego 2009 Dzięki za odpowiedź ale mi nie chodzi tylko o ten o ring gumowe może źle opisałem tylko o cały ten gumowy (czarny) element załączam kolejny obrazek samego elementu
Schwefel Napisano 26 Lutego 2009 Napisano 26 Lutego 2009 Wątpię żebyś gdzieś dostał całe to czarne, pozostaje wizyta u tokarza i dorobienie tego z metalu albo szukanie amora na części.
speed2 Napisano 26 Lutego 2009 Autor Napisano 26 Lutego 2009 Chyba najlepszym rozwiązaniem będzie duro na części ale gdzie ja teraz taki znajdę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.