apacz Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No właśnie...jak w temacie - na co się zdecydować Unibike Evolution 2009 (specyfikacja: http://www.unibike.pl/evolution.html ) czy Cube Aim 2009 ( http://www.skiteam.pl/rower/cube/Aim/ )? Cena raczej podobna, z lekką przewagą na korzyść Unibike'a. Z góry dzięki za wszelkie sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Tu naprawdę ciężko powiedzieć, bo Unibike ma trochę lepszy amor, przerzutki i opony, a znów Cube ma lepszą kasetę, łańcuch i ramę. Rama ma geometrię RFR czyli bardziej sportową ale znów jest krótsza od Unibika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exist Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja bym brał Evolutiona . Osprzęt i waga robią swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Aim to najniższy model Cube, więc stwierdzenie, że ma lepszą ramę niż Evolution jest lekko naciągane... , jak dla mnie Evolutionjest lepszym wyborem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Ja bym w tej cenie kupił ramę Radon-a/Cube/Poisona i złożył resztą "pod siebie" Z tych dwóch to bym wolał Cube- lepsza baza na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huhu Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Akurat ta rama Cube to żadna rewelacja nie jest. Ot najprostszy model wyrafinowany jak niemieckie techno. Składanie roweru w tej kwocie to naprawdę mija się z celem. Brałbym unibike bo ma chyba najtańszy działający amor na rynku, a reszta wiele się nie rózni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 28 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 To pokaż mi rewelację za tą cenę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apacz Napisano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No więc informuję, że mimo różnych opinii stanęło na Cube Aim 2009 - prezentuje się rewelacyjnie Dzięki wszystkim za pomoc. Mam nadzieję, że użytkowanie będzie bezproblemowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ludwik94 Napisano 4 Marca 2009 Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 Apacz- ty jesteś na ______rowerowym.pl Ostatni post taki podobny Hmm.. jaki tes świat jest mały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.