neverBF Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Hej. Szukałem, szukałem i nie znalazłem...czy ktoś wie jaka jest waga ramy podanej w tytule? [wersja pod V-br.] Tylko proszę, nie mówcie mi, by położyć gołą ramę na wadze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 A to czytałeś? -> http://www.forumrowerowe.org/index.php?s=&...st&p=545857 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neverBF Napisano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Czytałem, jednak to nie jest raczej ta rama. Pomijając rocznik, różni się chyba stopem, z którego jest wykonana, ale upewnić się nie zaszkodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 25 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 No to innej wagi raczej nie znajdziesz, pozostaje rozbiórka bika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neverBF Napisano 25 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Będzie mi się musiało baaardzo nudzić Póki co nie mam wolnego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.