Skocz do zawartości

[rama]dc pitbull na dartmoor street fighter

ernest

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chciałbym was prosić o pomoc,a mianowicie czy zamienic się ramą dc pitbull z 2007(z mniejszym skosem) na street fightera,dodam tylko tyle że ten mój DC był spawany na chaku,Bardzo proszę tez o podanie pousów i minusów dartmoora i czy on w ogóle nadaje sie do DH.

Napisano

Sf jest conajwyżej ramką w miarę dobrą do 4x, ew do enduro/fr (i to lekkie). W amatorskich zjazdach też pewnie da radę. Ale pitbull jest o wiele lepszą ramą (lepsze spawy, geo, wzmocnienia) i dziwię się, ze chcesz zamienić ją na sf'a.

Napisano

SF nie nadaje się do DH, przy amorku powyżej 140mm - może pęknąć główka.

A wydaje mi się, że w pitbullu masz coś większego.

Napisz, jaki masz teraz rower (amortyzator) oraz dlaczego był spawany na haku i kto/czy dobrze to zrobił

Napisano

Chak był spawany ponieważ przy udezeniu bokiem roweru w drzewo pekł(w serwisie powiedzieli że to wszystko przez piaste,bo mówili że gdybym miał mocniejszą wtedy chak by wytrzeymał.I przy okazji leżałem w szpitalu ze złamana i potłucczona noga.A ramę odwiozłem do krakowa bo kumple mówili że tam bardzo dobrze spawaja. jak znajde adres to ci podam,zrobili to profesionalnie bo od tamtej pory z chakliem nie było żadnego problemu.A ja mam amorka MARZOCCHI DROP OFF TRIPLE 170mm.

Napisano

Nosz jasna ch...oinka:

1. chcesz jeździć DH, kup sobie fulla albo OSTATECZNIE coś w stylu NS Surge który jest dedykowany wyższym amorkom,

2. ORTOGRAFIA, SKŁADNIA, LITERÓWKI! Patrz jak piszesz i co piszesz albo nie rób tego wcale! I dys-cokolwiek, nawet jeśli posiadasz, NIE jest usprawiedliwieniem! :devil::wub::no:

3. a o pisownię słowa Hak zapytaj się w przedszkolu ;)

PS. Na PW (hamulce Freezer) można chociaż przyzwoitości odpisywać, nawet jeśli odpowiedź brzmi "nie".

Napisano

Adres: misterj@vp.pl ten sam co zawsze i od zawsze. Na forum przez ponad 2,5 roku pobytu jeszcze nie spotkałem się że PW nie chciał się wysłać ani przyjść... chyba że był zapchany ;)

A inna sprawa że pytanie w temacie jest IMO bez sensu. Ale nie mnie decydować o usuwaniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...