ernest Napisano 25 Lutego 2009 Napisano 25 Lutego 2009 Witam chciałbym was prosić o pomoc,a mianowicie czy zamienic się ramą dc pitbull z 2007(z mniejszym skosem) na street fightera,dodam tylko tyle że ten mój DC był spawany na chaku,Bardzo proszę tez o podanie pousów i minusów dartmoora i czy on w ogóle nadaje sie do DH.
mane Napisano 25 Lutego 2009 Napisano 25 Lutego 2009 Sf jest conajwyżej ramką w miarę dobrą do 4x, ew do enduro/fr (i to lekkie). W amatorskich zjazdach też pewnie da radę. Ale pitbull jest o wiele lepszą ramą (lepsze spawy, geo, wzmocnienia) i dziwię się, ze chcesz zamienić ją na sf'a.
mbike Napisano 25 Lutego 2009 Napisano 25 Lutego 2009 SF nie nadaje się do DH, przy amorku powyżej 140mm - może pęknąć główka. A wydaje mi się, że w pitbullu masz coś większego. Napisz, jaki masz teraz rower (amortyzator) oraz dlaczego był spawany na haku i kto/czy dobrze to zrobił
ernest Napisano 26 Lutego 2009 Autor Napisano 26 Lutego 2009 Chak był spawany ponieważ przy udezeniu bokiem roweru w drzewo pekł(w serwisie powiedzieli że to wszystko przez piaste,bo mówili że gdybym miał mocniejszą wtedy chak by wytrzeymał.I przy okazji leżałem w szpitalu ze złamana i potłucczona noga.A ramę odwiozłem do krakowa bo kumple mówili że tam bardzo dobrze spawaja. jak znajde adres to ci podam,zrobili to profesionalnie bo od tamtej pory z chakliem nie było żadnego problemu.A ja mam amorka MARZOCCHI DROP OFF TRIPLE 170mm.
MrJ Napisano 26 Lutego 2009 Napisano 26 Lutego 2009 Nosz jasna ch...oinka: 1. chcesz jeździć DH, kup sobie fulla albo OSTATECZNIE coś w stylu NS Surge który jest dedykowany wyższym amorkom, 2. ORTOGRAFIA, SKŁADNIA, LITERÓWKI! Patrz jak piszesz i co piszesz albo nie rób tego wcale! I dys-cokolwiek, nawet jeśli posiadasz, NIE jest usprawiedliwieniem! 3. a o pisownię słowa Hak zapytaj się w przedszkolu PS. Na PW (hamulce Freezer) można chociaż przyzwoitości odpisywać, nawet jeśli odpowiedź brzmi "nie".
ernest Napisano 28 Lutego 2009 Autor Napisano 28 Lutego 2009 no na forum mi nie chciało wysłać a jak wysyłałem na maila to pisało ze błędny adres e-mail więc o co się czepiasz???
MrJ Napisano 28 Lutego 2009 Napisano 28 Lutego 2009 Adres: misterj@vp.pl ten sam co zawsze i od zawsze. Na forum przez ponad 2,5 roku pobytu jeszcze nie spotkałem się że PW nie chciał się wysłać ani przyjść... chyba że był zapchany A inna sprawa że pytanie w temacie jest IMO bez sensu. Ale nie mnie decydować o usuwaniu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.