tomson23 Napisano 24 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 cześć, po dojechaniu Unibike'a (mojego pierwszego 'poważnego' roweru) nadszedł czas na coś nowego, głównie do śmigania po lesie. mój budżet to ok. 4000 zł. w ostatnim czasie przeglądałem różne oferty (modeli z 2009) i w oko bardzo wpadł mi Giant XTC 1. jednak byłem dziś w jednym sklepie rowerowym, i mi go próbowali wybić z głowy tłumacząc, że ma on słaby stosunek ceny do osprzętu. sprzedawca pokazał mi Centurion'a z 2008 na trochę lepszym osprzęcie niż XTC, sugerując, że Giant się przy nim nie umywa ;-). jednak była to ich ostatnia sztuka, więc może po prostu próbowali się go pozbyć, a ja szczerze mówiąc nie potrafiłem odeprzeć ich ataków bo niewiele wiem o tych Centurion'ach (podobno mają ramy meridy?). generalnie to - może mi ktoś coś powiedzieć o tym XTC 1, warto czy nie? dopiero się rozglądam, więc jestem również otwarty na inne propozycje. wiem, że wybór jest duży, więc proszę o pomoc. jednak zależałoby mi na tym, żeby móc kupić ten rower w sklepie stacjonarnym. pozdrawiam, Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIANTuser Napisano 24 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Ja może będe mojego sprzedawał. Niby używany ale jest prawie nowy. Rama XTC 2007, Reba Race, osprzęt XT, kokpit Ritchey Pro. Używany przez rok. Pozdrawiam Kontakt: lukadry@interia.pl lub 608 636 703 (dzwonić po 18:00), GG: 6669859 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.