Pedro4400 Napisano 23 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Szukam chętnych do jazdy po okolicznych górach (Beskid Mały) z Andrychowa, Wadowic . Są wogóle bikerzy na tym forum z mojego terenu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildduck Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 jest jeden biker,to wlasnie ja.mieszkam w Kobiernicach niedaleko Ket.moje ulubione miejscowki,okolice Wegierskiej Gorki,Szczyrku,Wisly.przynajmniej raz w roku roku wdrapuje sie na Babia.wyczerpujace zajecie.a zjazd?zjazd tez.po swojej i Twojej okolicy tez jezdze ale rzadko.nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Wiem że archeolog ze mnie, ale jakby ktoś chciał to zawsze mozna mnie zaczepić, zagoniony jestem ale pewnie czasem by się udało znaleźć czas na wspólny wyjazd ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.