karolyfer Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Nie kupuj tego, kumpel z klubu miał i to była masakra z tymi butami, podeszwa chyba z plastelny a nie carbonu i rozlatująca się okolica pięty + słabe rzepy. Wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafizdg Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 no wystarczy zbieram dalej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Shimano SH-MP66 (czyżby jedyne na forum?) w zestawie z M520 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scttvoltyz35 Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 A ja platformy VP z wymiennymi pinami i buty z podeszwą bez profilu (płaską).Lepsze panowanie w powietrzu-lipa na dłuższych dystansach po utwardzonym gruncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 19 Września 2007 Udostępnij Napisano 19 Września 2007 mam zamiar kupić spd przed nowym sezonem dziś kupiłam okazyjnie adidas gradient (nie dla siebie) nówki za 68 zł :banana: może mi podpowiecie do jakich pedałów będą pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafizdg Napisano 19 Września 2007 Udostępnij Napisano 19 Września 2007 ja kupilem jakis czas temu specialized za niecale 300zł i jestem bardzoo zadowolony. Jeszcze żadnej gleby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaJaS Napisano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Hmm... Tak czytam te wszystkie tematy i widze porownania itp. ale nie mogę znaleźć jakiegoś słówka na temat ogólny "BUTY". Na razie jezdze w zwyklych adidaskach w ktorych normlanie biegam na treningach i wfie, ale wlasnie sie zastanawiam nad zakupem czegos tylko do rowerku. Ogolnie to jezdze duzo. A i smigam na MTB. No i sie zastanawiam czy jezdzic na zwyklych pedalach i w zwyklycyh butach czy moze nazbierac sobie kaski i zainwestowac w spd czy cos tam, ogolnie to na chwile obecna nie mam zbytniego pojecia Tak wiec- moglibyscie mi cokolwiek powiedziec na temat butow? Albo chociazby nakierowac gdzie mam szukac, bo na forum nigdzie nie znalazlem Pozdraiwam serdecznie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaamil Napisano 31 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 profesjonalny odkop ( Ale widze ze jesteś nowy na foum ) a tu za odkopy nie dostaje sie warnów Ja sie jeszcze nie dorobiłem na spd ale przez zime planuje coś kupic pedałm 540 a buty do 400zł mam max 500zł na ten bajer na poczatek wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.