Skocz do zawartości

[buty] w jakich jeździcie?

Biaggi

Rekomendowane odpowiedzi

Probowalem znalesc jakas strone ale nie moge znalesc. Sa jakies ale sie nie otwieraja. Znalazlem tylko takie klamry http://www.bike-on.pl/product.php?id=3236&...er_Light_Buckle

tylko czy beda pasowac?? ^_^:)

zapewne nie beda, bo to klamerki do butow sidi- chyba, ze pasek i mocowanie sa identyczne. ewentualnie sprobuj takie zapiecie zamowic w jakims sklepie.

A ja jeżdżę w Adidasach (jakieś takie pomarańczowo-czarne)..=]]

Ich genialność polega na tym że w podeszwie mają otwory=]]

Więc noga cały czas mi się wietrzy =]]

Nie wiem co prawda jak wygląda sprawa z wodą ale pewnie jutro się dowiem =]]

Jutro postaram im się zrobić zdjęcie bo pewnie z mojego opisu nic nie wynika =]]

Na moich stópkach siedzą halówki. Wygodne, lekkie, przewiewne. Niestety w deszczu jezdzi się tragicznie. Wcześniej przez miesiąc starłem całe podeszwy w trampkach (w których jezdzi się wygodniej ze względu na bardziej miekką podeszwę, ale nie wytrzymują zbyt wiele).

Jeszcze miesiąc i komplecik 540 + 121 : ]

Ja jeżdzę w Pumach :) Bardzo lekkie buciki za dośc przystępną cenę {pierwsze za 130, a drugie za 150zł kupiłem} Świetnie się w nich jezdzi... Ale już rozwaliłem te dwie pary. Jednak nie żałuję bo komfort był bardzo dobry :) Teraz przymierzam się do Diadora Teamreacer 43 lub 44. A w ogóle to jazda na pedałach Spd, bez butów Spd nie sprawia mi problemów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...