karolyfer Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Napisz może model, nikt nie jest jasnowidzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Northwave Action - mają trochę ponad jeden sezon i trzymają się super. Chociaż przydały by się trzy rzepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Witam Probowalem zalozyc nowy temat ale nie dalo rady . Potrzebuje klamry do butow DIADORA SCORPIONE CARBON. Najlepiej zeby byla taka jak na zdjeciu. Dzieki wszystkim za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK# Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 SH-M075 moje pierwsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Potrzebuje klamry do butow DIADORA SCORPIONE CARBON. Moze polski dystrybutor diadore ma takie w sprzedazy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Probowalem znalesc jakas strone ale nie moge znalesc. Sa jakies ale sie nie otwieraja. Znalazlem tylko takie klamry http://www.bike-on.pl/product.php?id=3236&...er_Light_Buckle tylko czy beda pasowac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Kruk (K-Biker) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Accent traffic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Probowalem znalesc jakas strone ale nie moge znalesc. Sa jakies ale sie nie otwieraja. Znalazlem tylko takie klamry http://www.bike-on.pl/product.php?id=3236&...er_Light_Buckletylko czy beda pasowac?? zapewne nie beda, bo to klamerki do butow sidi- chyba, ze pasek i mocowanie sa identyczne. ewentualnie sprobuj takie zapiecie zamowic w jakims sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onkiel Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 moje to Diadora Raptor i jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beherit Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 CONVERSE VAMOOSE , jeżdżę na dualu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybuch Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 ja sobie jeżdżę w normalnych buciorach, są takie fajne niebieskie :-) i nawet dobrze się trzymają na moich platformach jeżdżę dirt i street Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pschemo Napisano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 A ja jeżdżę w Adidasach (jakieś takie pomarańczowo-czarne)..=]] Ich genialność polega na tym że w podeszwie mają otwory=]] Więc noga cały czas mi się wietrzy =]] Nie wiem co prawda jak wygląda sprawa z wodą ale pewnie jutro się dowiem =]] Jutro postaram im się zrobić zdjęcie bo pewnie z mojego opisu nic nie wynika =]] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuhru87 Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Na moich stópkach siedzą halówki. Wygodne, lekkie, przewiewne. Niestety w deszczu jezdzi się tragicznie. Wcześniej przez miesiąc starłem całe podeszwy w trampkach (w których jezdzi się wygodniej ze względu na bardziej miekką podeszwę, ale nie wytrzymują zbyt wiele). Jeszcze miesiąc i komplecik 540 + 121 : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denek Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 A ja normalne i adidaski od Adidasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auch Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Ja jeżdzę w niebieskich adidasach, dlatego, że są wygodne i są z serii Climacool czyli także przewiewne Może kiedyś sprawię sobie SPD, może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 ja jeżdże w zielonych Reporterkach "za mszowe" mam już w nich zamontowane chłodzenie czyli wytarły sie czubki podeszwa cała zdarta i troche wyrwana, ale mam nadzieje że niedługo nadejda dobre czasy i kupie SPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp0q Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Jeszcze do niedawna halówki. Od bodaj środy wyposażenie nieopodal-rowerowe wzbogaciło się o Northwave'y Hydrogen =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mortimer Napisano 1 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Adidasy Nike ze skóry- czarne. Może kiedys dorobie się SPD. na razie brak funduszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 2 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Ja jeżdzę w Pumach Bardzo lekkie buciki za dośc przystępną cenę {pierwsze za 130, a drugie za 150zł kupiłem} Świetnie się w nich jezdzi... Ale już rozwaliłem te dwie pary. Jednak nie żałuję bo komfort był bardzo dobry Teraz przymierzam się do Diadora Teamreacer 43 lub 44. A w ogóle to jazda na pedałach Spd, bez butów Spd nie sprawia mi problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baksik22 Napisano 2 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Najpierw Shimano 021-y a teraz Shimano 121 b Wierny Marce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 2 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Ja od kilku dni jeżdżę w butach Sidi Bullet - jak na razie 100% zadowolenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frondziak Napisano 2 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 od paru dni Specialized Sport, kolor czerwono-czarny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boberek Napisano 3 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ja wczoraj zakupiłem moje pierwsze buty Shimano SH - M072 i do tego SPD shimano 520 jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janisław Napisano 5 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Od prawie 2 lat w Adidas Minrett. Wygodne, przewiewne, czarne i do tego SPD. Więcej nie potrzebuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.