Woody Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Ja mam Klik NORTHWAVE Hydrogen. Bardzo fajne i wygodne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 6 Kwietnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Sidi Dragon http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=3268 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Sidi Bullet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Specialized Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczor Dodgers Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Czarne Speciałki MTB. Bardzo sztywne i wygodne, świetnie trzymają stopę. Polecam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 7 Kwietnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 A ja mam Shimano 072. Są niewygodne, za wąskie w palcach. A trzymają się świetnie mimo jazdy w bardzo różnych warunkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stavik Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Także jestem posiadaczem Shimano 072. Całkiem fajne butki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Nadal czyli 4 sezony SIDI RAMPA............. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanonier Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Moje pierwsze buciki to Northwave Revolution. Zobaczymy jak długo będą służyły.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzk Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 ja jeżdżę w Shimano 075. Są to moje pierwsze buty spd i jestem z nich bardzo zadowolony, złego słowa o nich powiedzieć nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszmix Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witam od kilku dni Accent terrano bardzo fajne jak na razie na moje potrzeby w zupełnosci wystarcza (pierwsze SPD) wczesniej smigałem w zwykłych adidaskach i pedały z noskami pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychoo Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Mam Shimano 075 nosze rozmiar 43 a te są tak wąskie że dopiero 46 pasował. Pierwsze wrażenie,strasznie niewygodne,ale po kilku minutach jazdy układają się do nogi tak że wydaje sie jak bym w sandałach jechał.Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRS Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Specialized Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 ja se śmigam w Shimano 120s.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pr0 Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 SIDI Eagle. Boskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gucio112 Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Od dzisiaj zaczynam swoją przygodę z Shimano M075 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sintesi Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 sidi action srs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Mój pierwszy sezon w SIDI BLAZE 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lai Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Póki co zwykłe adidasy (ale nie narzekam z alu platformami) ale mam zamiar kupić SH-M075 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 sidi dominator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0b3k Napisano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Shimano M075 ps. nie drętwieją wam palce w tych butach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Sidi Eagle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidu Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Buty SH-M075 i pedały M520. Całkiem przyzwoity zestaw za rozsądna cenę. Używam od niedawna i zaliczyłem kilka niefajnych gleb. Na początek nie radze jeździć po mieście Na początku tylko trochę drętwiały mi palce u lewej nogi. ale w miarę przejeżdżanych kilometrów problem zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 nie drętwieją wam palce w tych butach? sidi dominator: dojezdzam rowerem na uczelnie i czasem siedze w rowerowych bucikach 10 godzin. nie sprawia mi to najmniejszego problemu. sztywnosc troszeczke utrudnia chodzenie, ale tez nieprzesadnie. blok jest sprytnie umieszczony pomiedzy elementami podeszwy, wiec nie szoruje. umila zycie swietnie skrojony ksztalt (przynajmniej mi wyjatkowo pasuje; jedne z moich najlepiej dopasowanych butow) i dobra wentylacja (pomimo, ze to model caloroczny, boje sie pomyslec, jak przewiewne musza byc typowo letnie ) jednak nie ma to jak dobre, wloskie buty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabanosdg Napisano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 NorthWave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.