HILTI Napisano 30 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2005 Butki: yvr III pedały: time atac alium Mam zniszczone stawy po siatkówce więc musiałem wybierać ostrożnie sprzęt i zostawić trochę mobilności dla stopy. Jeździ się świetnie, skacze też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość_Janek_* Napisano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2005 Kurcze, czyżby nikt tu nie jeździł w butach sixsixone? Oprócz mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabu12 Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Zastanawiam się nad zakupem nowych butów do XC.Pojawił się jeden podstawowy problem SHIMANO SH-M300 czy SiDi DRAGON. Jeżeli ktoś z was ma jakieś doświadczenia z tymi butami(głównie chodzi o shimano) to proszę o pomoc i radę.Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych moim tematem JABU12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blizzard Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Ja mam shimano SH-M181N, nowy model na rok 2007. Spisują się świetnie, ale mogły by byc troszke bardziej przewiewne (ale to ma tez swoje zalety), do tego pedaly Shimano PD-M520. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeloo Napisano 3 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 do mnie wczoraj przyszła paczka z wyczekiwanymi Specami jest to model Sport MTB 2006 ( czerwoniutkie :twisted: ) Starannie wykonane, mega sztywna podeszwa, wyglądają na bardzo przewiewne, trzy rzepy dobrze trzymają, bardzo dobrze leżą na stopie... ale jeszcze nie miałem okazji w nich jeździć... niedługo podzielę siępierwszymi wrażeniami z jazdy.... pozdro for all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny89 Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Ja jezdze w butach Diadora Skorpione Carbon. Jak dla mnie super buciki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A ja w butach miejsko - trekingowych Campusa: takich spd się jeszcze nie dorobiłem ale to tylko kwestia czasu:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Shimano MT-30 O takie: http://www.erowery.pl/go/_info/?id=523 100% satysfakcji Idealne na każdą pogodę. W jednej skarpetce do 0*C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 adidas jaltona - straszna padlina. rozklejająca sie podeszwa i elementy przyszwy. polamany bieznik podeszwy. adidas sh -m 56 buty do turystyki. pekła podeszwa na podbiciu w kierunku progu northwave model - nie pamietam. buty do turystyki/freeride'u. sekcja bloku spd wykleila sie z podeszwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ja używam shimano sh-M121 dokadnie takich http://www.allegro.pl/item180516647_nowe_b...d_k_sport_.html do tego 520-tek no i jak na razie jestem zadowolony no może poza tym że cały czas mam wrażenie że buty te są jakby to powiedzie ć za delikatne no ale zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikołaj Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Moje buty to shimano sh m 032. Model na sznurówki nie wyścigowy. Są to moje pierwsze buty spd i jak dla mnie są i tak dosyć sztywne. Dopasowanie i trzymanie stopy dla mnie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esc0bar Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Shimano M075 w najwiekszym rozmiarze 48 - na moich stopach wygladaja jak trampokorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Shimano M075, rozmiar 46, kupione za świetną cenę - 235 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Biemme na 3 rzepy - cena porażka można mieć za nie fajowe Sidi. Zadowolenie: 3/6 Prują się, troche podeszwa się już troche rozwala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 buty : Specialized Sport rozmiar : 42 kolor : czarne cena : 239 + przesyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Ja mam adidasy el moro "target="_blank"> http://www.adidas.com/verticals/cycling/co...&Category=3</a> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ja używam shimano sh-M121 dokadnie takich http://www.allegro.pl/item180516647_nowe_b...d_k_sport_.htmldo tego 520-tek no i jak na razie jestem zadowolony no może poza tym że cały czas mam wrażenie że buty te są jakby to powiedzie ć za delikatne no ale zobaczymy Używam od roku takich samych i uwierz, że nie są delikatne- nie oszczędzam ich i nic się z nimi nie dzieje, trochę brak kolców, ale i tak dają rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Dokladnie to samo co kolega KuLa, tyle ze 43 i zero za wysylke bo ze sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 4 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 A ja od dzisiaj jeżdżę w butach KRUK K-Biker - świetne te buty i bardzo wygodne. Są tak wygodne że w sumie nie czuje się prawie że buty się ma na nogach i przynajmniej chodzić i biegać w nich można swobodnie nie obawiając się że sobie człowiek nogę skręci. Jak na razie najlepsze buty pod SPD jakie miałem (a wcześniej jeździłem w jakiś sportowych Shimano, Biemme Carbon i AXO Twin Straps) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pigla Napisano 5 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 A ja od dzisiaj jeżdżę w butach KRUK K-Biker - świetne te buty i bardzo wygodne. A jak wygląda ich rozmiarówka? Boję się że zamówię i będą za małe Normalnie noszę 46, ale w dzisiejszych czasach "46" nie jest już równe 46 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Najbezpieczniej jest zmierzyć długość wkładki w cm i podac zamiast rozmiaru. Jesli sprzedawca bedzie miły to Ci dobierze odpowiedni rozmiar .Ja mam rozmiar 44-45 to jest równe 30cm, a gdy dostałem adasie to rozmiar był.....47i2/3 umarłem sam sie dziwie z czego wynikają takie rozbieżności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Najbezpieczniej jest zmierzyć długość wkładki w cm i podac zamiast rozmiaru. Jesli sprzedawca bedzie miły to Ci dobierze odpowiedni rozmiar .Ja mam rozmiar 44-45 to jest równe 30cm, a gdy dostałem adasie to rozmiar był.....47i2/3 umarłem sam sie dziwie z czego wynikają takie rozbieżności Potwierdzam to samo. Ja od roku jeżdżę w butach Shimano MT-30. To moje pierwsze buty spd. Normalnie noszę buty w rozmiarze 42, ale przy tych musiałem wziąć rozmiar 45. Dobrze, że nie kupowałem butów przez net bo bym miał problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 6 Kwietnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 SH M075 Mi nic więcej do szczęscia niepotrzebne, ewentualnie jakąś skarpetkę na zimę, żeby założyć na buty i luksior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 NORTHWAVE MOJAVE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miechu Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Ja jeżdżę w starych rozwalonych adidasach ponieważ mają cienką podeszwę i się całkiem dobrze pedała trzymają , ale niedługo mam zamiar kupić SPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.