Biaggi Napisano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Jeździcie w SPD czy w zwykłych? Ja sam skompletowałem już jako taki strój (jeżdże na szosie, rzadziej MTB), czyli koszuleczka, spodenki z pampersem, okularki, kask, czyli w zasadzie wszystko no i do tego zwykłe buty typu adidasy (akurat reeboki takie fajne mają ze trzy lata chyba), nie wygląda to źle, mam pedały z noskami, ale jak już mam cały strój to pewnie przydałyby sie jakies fajne buciki do tego. Co wy myslicie? Jeździcie w spd, czy macie zwykłe człapcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker-trek Napisano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Ja jeżdże w SPD 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turim Napisano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 również SPD, śmigam na MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Spd i to dwie pary ale burżuje ze mnie .Nie tak dobrze nie jest te drugie juz są na wykonczeniu ale kiedy nowe śa mokre zakłądma te drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Czerwca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 SPD ubijaki +dragon'y 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 ubijaki + SIDI Eagle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Ja mam Sidi Rampa (moze ktos chce kupić ) i wellgo 823 w rozsypce co jeźdze enduro, dirt aaaaa wszystkiego po trochu zminiam pedalce na cos z platformą a buty też nie wiem jakie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRATek Napisano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Ja również SPD, jeżdże xc oczwiście Nawet nie ma co prównywać jazdy bez SPD a z... wypas i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus Napisano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 mam ubijaki z platforma i sidi jakies z klamerka model 2004. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Ja jeżdżę w zwykłych butach, takich lekko trekingowych, i podeszwy dość dobrze trzyma się pedałów. Ale w wakacje kupuje już SPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobster Napisano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 No ja też w SPD, ale po co do tego nowy temat zakładać :roll: . To moze by ktoś z modów chociaz ankiete dodał, wtedy bedzie jakiś sens to miało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biaggi Napisano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 kurcze widze że spd rządzi Może ktoś ma do sprzedania coś po okazyjnej cenie? :grin: , tak po znajomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Czerwca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Ja mam Sidi Rampa (moze ktos chce kupić ) i wellgo 823 w rozsypce co jeźdze enduro, dirt aaaaa wszystkiego po trochu zminiam pedalce na cos z platformą a buty też nie wiem jakie :mrgreen: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtuś Napisano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Ja również śmigam w SPD'ach SH-M180 zajefajne!! SPD rulezz A ankieta by się w sumie zdała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 18 Czerwca 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 A ankieta by się w sumie zdała... ankiety chyba nie działają :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 ja mam spd wellgo 919, wtb 310 i crank brothers mallet c. buty na ten sezon to diadora skorpione blue flame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Za 190zł mogę sprzedać butki SIDI Rampa roz. 41 czarne + pedalce spd wellgo 823 mają duże luzy i w jednym urwany jeden zatrzask ale na poczatek taki zestaw może starczyć...jakby co to moje gg 3697550 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba6 Napisano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Ja mam od zeszłego sezonu buty spd Sidi Bullet, a pedały Shimano M520 i nie wyobrażam sobie jazdy bez nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker-trek Napisano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 A czy można w SPD, atak dokładnie w pedałach VP (hyba x92) regulować siłe wypięcia. :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Taki zestaw: pedaly PD-M520 + buty Nike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biaggi Napisano 20 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 BikerFG, ooouuuaaaa, wypasione buciki, ile dałeś? :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtuś Napisano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 A ja o ile dobrze pamiętam to w ski- teamie Też chciałem je kiedyś kupić A podobają mi się nadal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BikerFG Napisano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 BikerFG, ooouuuaaaa, wypasione buciki, ile dałeś? :grin: polowe cenki w ski-team bo trafilem na obnizki - dokladnie - 428 x 50% = 214 PLN :mrgreen: mysle, ze to dobra cena :twisted: Fazi dobrze pamietal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jareczek Napisano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 SIDI BULLET+RITCHEY COMP V3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 juz trzeci sezon na SPD pedałka to VP-104 buty to shimano model bodajze M034 czy jakos tak- nie pamietam dokładnie, buty sa w sumie mało zawodowe raczej turystyczne. Rozglądam sie ostatnio za czyms lepszym juz chyba nie potrafie jezdzic na normalnych pedałach :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.