agenciara Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 melduję iz mam 8 dużych czarnych mocnych worków rozmiarem ramy 16'' .... dzisiaj poszukam "zamknięcia" czyli kolejne 8 mniejszych worków ;-) nie będą nawet wiedzieli co to jest na siedzeniu ;P No chyba ze konduktorzy będą o tym wiedzieć że mają nas skontrolować zeby nie były na siedzeniu, ale jak zobaczy w jaki sposób są zapakowane to powinno być ok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Na pewno nas skontrolują bo Oni nie lubią rowerów w przedziałach... Szkoda kobietko że ty dopiero w Bydgoszczy wsiadasz Rowery muszą być zapakowane już w Gdyni. Więc możesz wziąć dla siebie jeden no i może jeszcze jeden dla kogoś to się dorzuci 2 rowery do przedziału i będzie OKI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 no mnie się nigdy nikt nie czepiał... i rama była bez worka na siedzeniu może jednej łowiecki nie chciało im się nawracać ;-) boshe ale sie powtarzam ide do pracy! PA! DO ZOBACZENIA ZA 36H Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Wiec tak... tobo pracuje do 11, na pewno was nie odbierze, ew. moze wezmie grupe z Poznań-Głuszyca po 12. Moze uda sie coś zorganizowac, zeby was pociągnąc kawałek chociaż w kierunku schroniska ;] Pogadam z tutejszymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 No to może przywitam was w Wałbrzychu Zobaczę, czy się wyrobię- później pojedziemy błądzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 A zna ktoś namiary na GPS Orła?? Bo jak tak to jest szansa ze sobie poradzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 50st 39'45" N i 16st 28'30" E Starczy takie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Miejmy nadzieję że GPS sobie z tym poradzi a jak zobaczymy morze to trzeba będzie zawrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Jak poradzicie sobie z wyjazdem z Wałbrzycha w kierunku Nowa Ruda, Kłodzko to moze wyjedziemy po was do Jedliny czy Głuszycy. Jakby ktoś z Was podał mi nr telefonu na PW to zdzwonilibyśmy sie w piątek z rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybuch Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 ja trochę powrócę do listy jadących bo nie do końca było wiadomo i oczywiście jak zawsze wszystko rozstrzyga się na ostatnią chwilę, a więc ze mną zabiera się 4 gości, wszyscy uderzamy na Gdynię i tam się spotkamy i rozliczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 NADAL MAMY PONAD 10MIEJSC WOLNYCH Jeżeli będziecie mieli jakiś chętnych to proszę tylko o ich dane na tel 509 551 144 i istnieje możliwość rozliczenia na miejscu. Pozdrawiam! Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
argusiol Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 wg tego co rozmawialem z Tobo droga przez Jedline i Głuszyce jest łatwiejsza niż ta zaznaczona na mapce ;] A która trasa jest ładniejsza widokowo: Przez walim, czy głuszycę? zapytuję obeznanych w tych rejonach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inferek Napisano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Chyba ta druga ;p i mniejsze dziury ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 No to polecimy przez Głuszycę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 To druknę mapę przez Głuszycę Jedzie nas w Sumie 9 osób Dobrze wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cybuch Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Jedzie nas w Sumie 9 osób Dobrze wiedzieć no i znowu zmiana, przed chwilą się dowiedziałem że jednak nie 4 ale 3, no i wykrusza się ekipa a miało być tak fajno no więc jedzie nas 8, lecz nie przyjmowałbym tego jako ostatecznej decyzji co do ilości "moich gości", bo jak widać zmieniają zdanie co 5 min i wszytko się okaże o 21.15 na peronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ja się dorobię choroby przez was Powiedź temu co się wykrusza że ja mam tak kiepską kondycję że nie będzie ostatni i nie ma się czym przejmować... Do tego mam rozpadający się rower więc będę jechała na zabytku Jeśli chodzi o koszty przejazdu to jeśli nas pojedzie 9 osób wyniosą: 33zł za przejazd 7zł za bilet rowerowy - osoby wcześniej określone RAZEM: 40ZŁ DLA OSOBY Jeden z gości Cybucha (nr 9) musi kupić jeszcze bilet na rower za 9zł DLA MNIE TYLKO 33ZŁ Natomiast jeśli pojedzie nas 8 koszt przejazdu dla 1 osoby: za przejazd grupowy: 37zł rower 7zł razem: 44zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAZUMI Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Prosta sprawa by pojechał. Bilety kupione, przedziały zarezerwowane nie jedziesz szkoda ale koszta ponosisz bo się deklarowałeś na wyjazd przed załatwieniem wszystkiego. A jak wycofuje się ktoś po fakcie to trudno jego strata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agenciara Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Ja tez rano mapke druklam:)hej!to ja zamawiam ostatnie Miejsce w peletonie! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xanagaz Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Będzie ktoś przejeżdżał przez Łódźi w godzinach 6:40 w piątek rano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Chciałem sie upewnić: przyjeżdżacie 7:38 na Wałbrzych Miasto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubusiowa Napisano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 tak Szybkie przypomnienie Gdynia Główna 04.06.09 21:34 D 56200 D 56200 Pospieszny wagon bezpośredni, wagon sypialny, przesyłki konduktorskie za opłatą Sopot 21:43 21:44 Gdańsk Oliwa 21:48 21:49 Gdańsk Wrzeszcz 21:53 21:54 Gdańsk Główny 22:01 22:04 Tczew 22:30 22:42 Laskowice Pomorskie 23:44 23:45 Bydgoszcz Główna 05.06.09 00:30 00:40 Inowrocław 01:23 01:25 Mogilno 01:52 01:53 Gniezno 02:16 02:17 Poznań Główny 03:03 03:07 Kościan 03:46 03:47 Leszno 04:07 04:08 Rawicz 04:32 04:33 Żmigród 04:51 04:52 Oborniki Śląskie 05:11 05:12 Wrocław Główny 05:40 05:55 Jaworzyna Śląska 06:56 06:57 Świebodzice 07:10 07:11 Wałbrzych Miasto 07:38 Jejku jej to prawie Zlot Jeśli chodzi o ułożenie rowerów to mamy dwa miejsca nadto wykupione więc na tych miejscach można rowery położyć przywiązać do półki Na jednym miejscu zmieści się 2 rowery CHYBA a resztę na górę damy Mam nadzieję że weźmiecie folię albo etuję czy coś takiego ja biorę wór na śmieci Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.