Skocz do zawartości

[Zlot Forum] Lista jadacych koleja

Rekomendowane odpowiedzi

Dodatkowe info:

Możemy starać się o zmniejszenie kosztów tyle tylko że:

1. Jedna osoba musi kupić bilety w jednej kasie dla wszystkich osób.

2. Ci co mają legitymację studencką muszę sobie przekalkulować czy im się bardziej opłaca z nami brać grupowy bilet czy osobny

3. Muszę mieć od was info... co robimy

4. Musimy jechać tą samą klasą i tym samym pociągiem ;)

jeśli chodzi o koszta w chwili obecnej tak to wygląda za 2 klasę pociągu pośpiesznego bez ulgi

Gdynia Główna - 59zł

Gdańsk Główny - 59zł

Tczew - 56zł

Bydgoszcz - 54zł

Inowrocław - 52zł

Gniezno - 50zł

Poznań - 42zł

1. IvanMTB,

2. KAZUMI,

3. Kubusiowa

4. Cybuch

5. agenciara.

6. Tomeks

7. Fifi,

8. Robert

9. Rudd,

10. Gerus

11. dejot,

12. R3surrection

Czy te osoby Chcą być w naszej grupie przejazdowej na jeden bilet? Jeśli nasz wniosek zatwierdzi Intercity to przejazd za osobę wyniesie 30 zł Czy to się wam opłaca? Ja mam ulgę studencką i zaoszczędzę 7zł ale inni co nie mają skorzystają na tym więcej zastanówcie się

Koszt 30 zł dotyczy samego biletu za osobę

dodatkowo koszt za rower 9zł

No i 50zł*5 = 250zł koszt dla wszystkich tych co chcę zarezerwowany przedział. Jak będę wiedziała dokładnie ile ludzi jedzie z nami to podam dokładną kwotę bo wstępnie przy 14 osobach wychodzi 18zł od osoby

Czyli koszt podróży wyniesie dla jednej osoby 30+18+9=57zł

PS każdy kupuje bilet za rower osobno

zaś ja w Gdyni kupię bilet grupowy i załatwię wcześniej kwestię rezerwacji wagonów ale muszę wiedzieć do końca tygodnia kto na 100000% tak chce i tak się zgadza no i przelane pieniążki bo czas leci, a rezerwację można składać 14 dni przed dniem wyjazdu!!!

UWAGA DO TYCH CO PISZĄ BY SOBIE POPISAĆ!!!

INTERESUJE MNIE INFO OD TYCH LUDZI KTÓRYCH DOTYCZY PODRÓŻ KONKRETNYM POCIĄGIEM

ZBĘDNE INFORMACJE ŻE KTOŚ JEDZIE OSOBÓWKĄ CZY CZYMŚ INNYM!!!

KONKRETY A NIE BZDETY!!!

BEZ URAZY.... PO PROSTU NIE CHCE BAŁAGANU

jestem na wszystko na TAK. :D

Jadę z Wami na grupowym bilecie, dokładam się na rezerwację, jadę tym samym ciapągiem...

No to mamy 10 ludzi czyli 3 przedziały do rezerwacji... Prosimy o nie odpadanie z naszego grona! :)

1. IvanMTB,

2. KAZUMI,

3. Kubusiowa

4. Cybuch

5. agenciara.

6. Tomeks

7. Fifi,

8. Robert

9. Rudd,

10. dejot

EHMMM

wygląda to okropnie

:)

1. IvanMTB,

2. KAZUMI,

3. Kubusiowa

4. Cybuch

5. agenciara.

6. Tomeks

7. Rudd,

8. dejot

ach moje kochane kropki czy ktoś jeszcze odpadnie lub przybędzie :D??? Proszę piszcie B) jeśli będzie mniej niż 10 osób to nie ma szans aby załatwić przejazd grupowy...

Trzeba pamiętać że jeszcze dosiadają się w miejscowości Rawicz - MarcinGoluch, Mortis ale im koszty przejazdu wychodzi 32zł bez ulgi więc może oni się podepną pod bilet grupowy?

ja podobnie jak agenciara jestem na TAK :D

Jadę z Wami na grupowym bilecie, dokładam się na rezerwację, jadę tym samym pociągiem,

wiem że kumpel z poza forum też chciał jechać i zabrać chyba 2 osoby, dosiedli by w gdańsku, tylko że nie wiem jak u nich sprawa wygląda, dowiem się wszystko jutro czy jadą czy nie to byśmy mieli dodatkowe 3 osoby. :D

Oki rozumiem :)

Lista jadących: pogrubione nicki to osoby potwierdzeni na dany pociąg

1. IvanMTB,

2. KAZUMI,

3. Kubusiowa

4. Cybuch + 3 osoby może???

5. agenciara.

6. Tomeks

7. Rudd,

Czy ktoś ma kontakt z dwoma Panami Tomeksem i Ruddem? Bo wysłałam wiadomość ale cisza jak makiem zasiał :)

Widzę, że coraz więcej problemów ze skompletowaniem załogi na gruppen-ticket...

Więc jak ktoś chętny, to ciągle mam 2 wolne miejsca w aucie, wyjazd w piątek rano, powrót w poniedziałek wieczorem.

Trasa z grubsza: Kwidzyn-Grudziądz-Bydgoszcz-Gniezno-Jarocin-Wrocław-Sokolec

nie ma co, trzeba w te kilka osób piknie pojawić się na JEDYNYM, PIERWSZYM Z PIERWSZYCH ZLOCIE FORUM :D

Oby się nie okazało że kobitek będzie więcej jak facetów hehehe

W ogóle to skąd się pojawił na liście Tomeks, bo ja kiedyś szukałam jego wpis w tym temacie i nie znalazłam.........

Rudd - a mialbyś taką okazję skosztować to wygrane piwo w górach, no ;) Specjalnie z Bydgoszczy bym je wiozła na życzenie :o nie wiesz co tracisz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...