cusek Napisano 22 Lutego 2009 Napisano 22 Lutego 2009 Szukam, szukam, i znaleźć nie mogę. Wiecie może gdzie mogę włączyć stałe powiadamianie o odpowiedziach w tematach których pisałem? Zapominam zaznaczyć opcji powiadamiaj w poście.
Root Admin Mieciu Napisano 22 Lutego 2009 Root Admin Napisano 22 Lutego 2009 panel kontrolny, edytuj informacje osobiste
cusek Napisano 23 Lutego 2009 Autor Napisano 23 Lutego 2009 Tam widzę nowe komentarze i nowi znajomi o postach ani widu ani słychu:)
Root Admin Mieciu Napisano 23 Lutego 2009 Root Admin Napisano 23 Lutego 2009 no ale zeby powiadamianie działało, musisz najpierw zaznaczyć opcję włącz powiadomienie emailem o nowych odpowiedziach podczas pisania postu.
cusek Napisano 23 Lutego 2009 Autor Napisano 23 Lutego 2009 Włącz powiadomienie email o nowych odpowiedziach podczas pisania postu, ta opcja jest ale trzeb ją za każdym razem klikać a ja o tym zapominam i chciałbym żeby był na stałe zaznaczony a wiem że w IPB jest taka opcja tylko wy macie chyba jakąś okrojoną wersję Na forumpc.pl to działa wyśmienicie/!! TO NIE REKLAMA
Root Admin Mieciu Napisano 23 Lutego 2009 Root Admin Napisano 23 Lutego 2009 tego typu komentarz, że okrojona wersja czy coś w tym stylu nie jest mile widziany. Posiadamy licencje i oryginalne oprogramowanie. A Tobie się nic nie stanie, jak zaznaczysz ikonkę powiadamiania.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.