wojtekkrakow Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 serwus Jestem tu dość nowy, ale od dawien dawna goszczę na innych forach i jednej rzeczy mi brakuje już na początku . Po założeniu nowego tematu, nie można zmienić już jego nazwy, a jedynie zawartość. Spotkałem się nie raz z taką możliwością, która jest tylko w edycji pierwszego postu, naprawdę bardzo się przydaje taka opcja, bo każdemu zdarza się błąd w nazwaniu wątku, a jak już się zatwierdzi złą nazwę to wątek leci do kosza, a nie musi. Zresztą po drodze nieraz temat zbacza na inną drogę i autor może chcieć coś zmienić w nazwie . Jeśli da się coś takiego dodać to było by świetnie Salut ! Wojtek
Schwefel Napisano 21 Lutego 2009 Napisano 21 Lutego 2009 Takich uprawnień nie mają zwykli userzy. Jeżeli jest potrzebna zmiana/korekta nazwy tematu korzysta się w przycisku raport a moderator czy admin zmieni nazwę tematu.
Drozdzu5 Napisano 27 Lutego 2009 Napisano 27 Lutego 2009 serwus Jestem tu dość nowy, ale od dawien dawna goszczę na innych forach i jednej rzeczy mi brakuje już na początku . Po założeniu nowego tematu, nie można zmienić już jego nazwy, a jedynie zawartość. Spotkałem się nie raz z taką możliwością, która jest tylko w edycji pierwszego postu, naprawdę bardzo się przydaje taka opcja, bo każdemu zdarza się błąd w nazwaniu wątku, a jak już się zatwierdzi złą nazwę to wątek leci do kosza, a nie musi. Zresztą po drodze nieraz temat zbacza na inną drogę i autor może chcieć coś zmienić w nazwie . Jeśli da się coś takiego dodać to było by świetnie Salut ! Wojtek Popieram propozycję. Sam raz miałem taki problem i musiałem cały wątek od nowa pisać, bo został skasowany. Mogłoby to funkcjonować tak, że tylko przez kilka minut po pierwszej publikacji tematu (i za nim ktokolwiek się dopisze do tematu) istniałaby możliwość edycji nazwy tematu przez jego twórcę czyli zwykłego usera.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.