szeli Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Witam, szukam używanego roweru w przedziale cenowym 1500-2000zł, typu dual, do dirtu, amatorskigo streetu oraz ew. lekkiego dh/fr. Zastanawiałem się nad rowerem kona shred lub cowan. Może ktoś ma jakieś inne propozycje w tym przydziale cenowym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAMIAN24 Napisano 19 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 ja mogę polecić rowerek GT Chucker 1.0 . Mam go, teraz jeździ na nim tato ja się przesiadłem na enduro ale rower ogólnie jest świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeli Napisano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 dzięki, ma ktoś jeszcze jakieś inne propozycje ? lub może doradzić co lepsze kona shred czy cowan ? a co do tego GT Chucker 1.0 to dziwna rama, wolę standardowe, sprawdzone a ta pachnie takim makrokaszem ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 20 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 cowan lepszy od shreada. do dirtu wporzo, ale street średnio. ale za 2000zł możesz mieć nawet całkiem niezły nowy rower. A jeśli chcesz używkę to za tą cene mozesz mieć naprawde świetnego ns'a albo jakiegoś składaka na ramie pokroju pussy/octane void/prodigy 9,81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.