Dornif Napisano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Strój jest cholernie niedopasowany kolorystycznie... Niemniej jednak nie bardzo mam wpływ na to, w jakie kolorki dostaję szmatki Sponsor płaci, nie wybrzydzam... Więc zrobię więcej fotek, więcej fotoszopek, wirtualnie "zamontuję" s-i kit carbonio, albo dorzucę czerwone rogi kcnc i zobaczymy, co z takich miksów wyniknie. Tymczasem zamawiam czerwone naklejki do foxa, bo to pasuje zdecydowanie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 a może czarna sztyca i carbonowy koszyk? Wtedy czerwone siodło może zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldbloom Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ciężki wybór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Wg mnie zdecydowanie najlepiej wygląda z czarną sztycą...tylko co dalej (siodełko, rogi?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Koszyk karbonowy na pewno będzie, choć mam nieco niepewności, czy podoła targaniu 0,75l bidonu. Drugi koszyk można zamontować tylko POD dolną rurą, co w naszych błotnych warunkach mija się z celem. No i przyznam, że imo wizualnie bardziej pasuje srebrna sztyca. Tylko teraz to siodło nie daje mi spokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskov17 Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 (edytowane) Ja w swoim nieco kowadlastym koszyku (27g) woziłem 1l bidon Isostara i nic się nie dzieło. No chyba, że myślisz o czymś lżejszym typu smud, wtedy tylko stożkowe 0,5l. Edytowane 21 Lutego 2010 przez miskov17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 21 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Myślałem o czymś w okolicach 20g. Np aukcja allegro, lub coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sorcerer Napisano 21 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Ja w swoim nieco kowadlastym koszyku (27g) woziłem 1l bidon Isostara i nic się nie dzieło. No chyba, że myślisz o czymś lżejszym typu smud, wtedy tylko stożkowe 0,5l. Podobno Tacx 0.7 spokojnie mozna wozic w/g opini na LB, ale glowy nie dam sobie uciac, musze znalezc wiecej info na ten temat zarowno u zrodla jak i opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Przyszły śrubki: - przy hamulcach z 36g na 17g = -19g - przy mostku ze 109g na 101g (same śruby z 19g na 11g) = -8g - przy sztycy z 12g na 5g = -7g W sumie -34g. Przy sztycy jeszcze muszę dorobić "baryłki" z alu, mam sąsiada tokarza, tylko brakuje porządnego aluminiowego pręta Z koszykiem muszę się dobrze zastanowić, bo nie ma nic gorszego, niż zgubienie jedynego bidonu na pierwszym zjeździe... Co do kolorów, jutro więcej zdjęć, w celu lepszego zbadania sprawy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 4 Marca 2010 Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 (edytowane) Dornif, Nie moge się dopatrzeć w rozpisce ani dętek ani mleczka. czego używasz? Edytowane 4 Marca 2010 przez Mendoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Jest w rozpisce pod "misc". Następnym razem przestawię. 25ml na oponę. Powinno wyjść 55g, zapomniałem zmienić. Proszę bez komentarzy, że za mało, bo działa, uszczelnia, wystarcza, żeby przez tydzień powietrze nie schodziło, ochrony przed przebiciem oczywiście nie zapewnia. A moim "zdjęcia jutro" proszę nie wierzyć Naklejki przyszły, dziś wieczorem kleiłem to może jutro jednak jakieś fotki postrzelam :} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 7 Marca 2010 Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Co tą maszynę widzę to ładniejsza xD Jak dla mnie to można jeszcze z kolorem rogów pokombinować. A tak to bez przesady, żeby się choinka nie zrobiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 7 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 (edytowane) Właśnie o rogach myślałem, żeby smice czerwoną albo kcnc wsadzić. Ale jeszcze nie podjąłem decyzji. Tymczasem znalazłem trochę chęci na zrobienie małej sesji, jeszcze nie w terenie, ale przed domem... Oto efekty: Edytowane 7 Marca 2010 przez Dornif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendoza Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 (edytowane) Mi sie podoba, tylko ta czarna sztyca jak dla mnie to musowo:) A co do mleczka i jego małej ilości to trochę ryzykownie zwłaszcza jak na zawody... Pewnie masz setup na light i na zawody? Edytowane 8 Marca 2010 przez Mendoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dornif Napisano 8 Marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 To jest setup na okoliczne xc i ew pierwsze płaskie, kwietniowe maratony u GG (Dolsk i Murowana Goślina). Jak zacznę trenować na startowym, to dochodzi czujnik kadencji (stąd magnesik na korbie, ważący cały 1g ), którego jednak na zawodach nie używam. Od maja, jak zaczną się zawody i treningi w górach, planuję zestaw schwalbe: przód sprawdzony nobby nic, a tył ralph w wersji snake skin (zbyt dużo ciąłem w zeszłym roku...), oba zalane mleczkiem (już nie 25, a 50-60ml). Rower w configu górskim nie powinien przekroczyć 9.9kg, a jak się dobrze postaram to wyjdzie coś w okolicach 9850g. PS Sztyca podoba mi się w srebrnym, serio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 8 Marca 2010 Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Z tymi naklejkami teraz wyglada jak prosto ze sklepu Siodlo jest kozackie ale faktycznie cos jest nie tak kolorystycznie w tym miejscu. Moze jakies symulacje kolorow i wszystko bedzie jasne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi